ارتباط هوش هیجانی با مدیریت کلاسداری در معلمین تربیت بدنیآموزش و پرورش شهر کرمان
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی یافته های نوین پژوهشی علوم ورزشی در حوزه سلامت، نشاط اجتماعی، کارآفرینی و قهرمانی
- کد COI اختصاصی: CDLC01_196
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 682
نویسندگان
کارشناسارشد تربیت بدنی،دانشگاه آزاد اسلامی و دبیر درستربیت بدنی
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت ورزشی
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان و دبیر درستربیت بدنی
چکیده
هدف از پژوهش حاضر ارتباط بین هوش هیجانی با مدیریت کلاس داری در معلمین تربیت بدنی آموزش و پرورش شهر کرمان می باشد. نوع تحقیق حاضر از نظر هدف، کاربردی و از لحاظ استراتژی، همبستگی است و روش میدانی و کتابخانه- ای انجام شده است. جامعه آماری این پژوهش شامل کلیه معلمین تربیت بدنی شهر کرمان است، که حجم نمونه با روش نمونه گیری طبقه ای- تصادفی با توجه به جدول 281 ( 130 مرد و 151 زن) نفر در نظر گرفته شد. در این پژوهش از پرسشنامه سبک مدیریت کلاس ولفگانگ و گلیکمن 1986 با پایایی a=0/74 و پرسشنامه هوش هیجانی کوپر( 1996) با پایایی a=0/81 استفاده شد. به منظور توصیف دادهها از شاخصهای آمار توصیفی (فراوانی، میانگین، انحراف معیار،رسم نمودارها) استفاده شد. در ضمن آزمون آماری کلموگروف اسمیرونف جهت تعیین توزیع طبیعی داده ها استفاده گردید، به دلیل طبیعی بودن توزیع داده ها از آزمون همبستگی پیرسون و همچنین برای پیش بینی متغیرها از رگرسیون ساده استفاده گردید و از نرم افزارSPSSبرای تحلیل اطلاعات استفاده شد. یافته های پژوهش نشان داد که بین هوش هیجانی و با مدیریت کلاس داری در معلمین تربیت بدنی آموزش و پرورش شهر کرمان رابطه معنی دار آماری وجود دارد.همچنین یافته های پژوهش نشان داد که بین مدیریت آموزش، مدیریت افراد و مدیریت رفتار با هوش هیجانی در معلمین تربیت بدنی آموزش و پرورش شهر کرمان رابطه معنی دار آماری وجود دارد و هوش هیجانی توان پیش بینی0/51 مدیریت کلاس داری در معلمین تربیت بدنی آموزش و پرورش شهر کرمان را دارد.کلیدواژه ها
مدیریت کلاس داری، هوش هیجانی، معلمین تربیت بدنی، مدیریت آموزش، مدیریت رفتارمقالات مرتبط جدید
- طراحی و پیاده سازی مدل مفهومی بازاریابی حضور مجدد تماشاگران زن والیبال در ایران
- مروری بر عوامل موثر بر موفقیت فوتبال زنان در اروپا: یک تحلیل دوسطحی
- ارتباط بین جو عاطفی خانواده و میزان فعالیت بدنی در کودکان ۹ الی ۱۲ ساله
- نقش رسانه در ایجاد ظرفیت های انگیزشی ورزش بانوان
- ارتباط نحوه گذران اوقات فراغت با رضایت شغلی معلمان تربیت بدنی شهر کرمانشاه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.