بررسی تاثیر غلظت الیاف آزبست در آلودگی هوا (مطالعه موردی: منطقه 13 شهرداری تهران)
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی مهندسی محیط زیست
- کد COI اختصاصی: EICONF03_022
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 563
نویسندگان
دانشجوی کارشناس ارشد مهندسی محیط زیست، دانشکده ی محیط زیست دانشگاه تهران
چکیده
آزبست به گروهی از کانی های سیلیکاته فیبری شکل که از نظر اثرات بهداشتی و مسایل اقتصادی مورد توجه قرار دارند، اطالق می شود و یکی از آ لیندههای مهم هوا است. این مطالعه توصیفی - مقطعی با هدف نمونه برداری و آنالیز غلظت الیاف آزبست در 15 نقطه منطقه 13 شهرداری تهران و مقایسه آن با استاندارد های موجود می باشد. نمونه برداری های محیطی به روش مداوم فعال و با استفاده از فیلتر غشایی صورت گرفته و شمارش الیاف به وسیله میکروسکوپ نوری با کنتراست فازی براساس مالک طول به قطر کوچک تر از 1:3 انجام گرفت. نتایج به دست آمده نشان می دهد که متوسط غلظت الیاف آزبست در منطقه 13شهرداری تهران 0.0014346 فیبر بر میلی لیتر هوا ، می باشد که به مراتب از استاندارد های محیطی ارایه شده که 0.00005 فیبر بر میلی لیتر هواست. بیشتر است. ترمینال شرق بیشترین مواجهه با غلظت آزبست 0.0033 فیبر بر میلی لیتر هوا ( و در پارک سرخه حصار 0.00008 فیبر بر میلی لیتر هوا ( کمترین میزان غلظت آزبست را داریم. با توجه به بیش از حد بودن مقدار غلظت آزبست در این منطقه ضرورت به کارگیری اقدامات کنترلی پیشگیرانه بیش از پیش مطرح است.کلیدواژه ها
الیاف آزبست، آلودگی هوا، شهر تهرانمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد سازگار با محیط زیست در صنعت ساختمان بتن سبز و بازیافتی رویکردی موثر در توسعه پایدار
- بررسی جایگاه مناطق حفاظت شده ایران و نقش مشارکت های مردمی در حفاظت از مناطق
- مروری بر مقایسه اثر سمیت نانوذرات فلزی مختلف، روی آبشش ماهی ها
- مطالعه مدیریت ازن و عوامل آلودگی محیط زیست
- پارامترهای محیط زیستی یا فعالیت های انسانی کدام یک بیشترین تاثیر را بر غلظت متان اتمسفری ایران دارند؟
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.