نحوه تاثیر داده های فازی در پایگاه داده فعال

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: همایش ملی دانش و فناوری مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک ایران
  • کد COI اختصاصی: UTCONF01_109
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 339
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فرهنگ پدیداران مقدم

استادیار، گروه کامپیوتر، موسسه آموزش عالی اشراق

زهرا ایرانلو

دانشجو، گروه کامپیوتر، موسسه آموزش عالی اشراق

چکیده

پایگاه های داده فعال با هدف ایجاد تعامل در پایگاه های داده ایجاد شدند. در این نوع پایگاه داده با تعریف قوانین وبدون نیاز به کدنویسی، سیستم قادر به عکس العمل مناسب در مقابل رویدادهای مهم در شرایط خاص می باشد. تعریفقوانین ساده ترین نوع بیان محدودیت ها بوده که برای متخصص های محیط نیز قابل درک می باشد. اما در بیان تجربیاتاغلب از کلمات فازی استفاده می شود که ترجمه آنها به مقادیر دقیق منجر به کاهش ارزش معنایی دانش می شود.فازی سازی پایگاه های داده فعال با هدف نزدیکتر نمودن زبان بیان قوانین به زبان طبیعی انسان مطرح شد. این امرکمک می کند دانش متخصصین، مستقیما به پایگاه داده منتقل شود. ضمن اینکه تغییرات نیز با کمترین هزینه، برقوانین تعریف شده اعمال می شود.اولین گروه فازی سازی گرداننده پایگاه های داده فعال ولسکی و بوعزیز و همکارانشان بودند که به فازی نمودن[10، 9، 8، 7، 5، 3، 2] رویداد، شرط و واکنش در تعریف قوانین پرداخته اند و طی چند مقاله نتایج آن را ارایه نمودند. Tempo این گروه در پروژه به پیاده سازی فازی این سه بخش پرداخته اند. گروه دومی که در این زمینه فعالیت نموده است گروه آقایان یوسل سایجین و اوزگور اولوسوی می باشد که در دومقاله به جنبه کاربرد تریگرهای فازی در پایگاه داده های فعال سیار پرداخته اند. فازی نمودن پایگاه های داده فعال با هدف کاربردی تر نمودن پایگاه های داده مطرح شد. این مقاله ضمن اصلاحتریگر های فازی معرفی شده توسط گروه اول با ایجاد تغییراتی در آنها از تریگر های فازی جهت عمل رونوشت برداریفازی استفاده می کند.

کلیدواژه ها

پایگاه داده فعال، تریگرهای فازی، رونوشت برداری فازی، کمیت سنج های فازی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.