کرومیت : از کلیات تا اکتشاف

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی یافته های نوین علوم و تکنولوژی
  • کد COI اختصاصی: DSCONF03_009
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 3358
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عارف شیرازی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معدن دانشگاه صنعتی امیرکبیر

عادل شیرازی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معدن دانشگاه صنعتی امیرکبیر

شایان خاک مردان

کارشناس ارشد مهندسی معدن دانشگاه صنعتی امیرکبیر

اردشیر هزارخانی

استاد، دانشکده مهندسی معدن و متالورژی ، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

چکیده

کرومیت به عنوان تنها کانه اقتصادی کروم است که از نظر زمین شناسی در بخش های بازیک تا اولترابازیک یافت میگرد ، افیولیت ها مجموعه از سنگ های بازیک تا اولترا بازیک می باشند که در محل کافت ها تشکیل میگردند و در مورد ایران کرومیت ها درون افیولیت ها قرار دارند. روش های پی جویی و اکتشاف تفصیلی این کانسنگ به ترتیب شامل بررسی افیولیت ها و استفاده از روشهای ژیوفیزیکی و بررسی های دقیق زمین شناسی میباشد. اکتشاف کرومیت ها در افیولیت ملانژ ها به دلیل وجود تکتونیزه ی شدیدبسیار دشوار می باشد ولی با این وجود نشانه های زیادی به منظور یافتن ذخایر کرومیت وجود دارد. در این بررسی به انواع تیپ ها و نحوه اکتشاف کرومیت و همچنین به طور کلی راهنمای اکتشافی کرومیت بالاخص ایران اشاره شده است .

کلیدواژه ها

کرومیت، کرومیوم، افیولیت، مهندسی معدن، کانسار فلزی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.