تاثیر زاویه قراگیری و نوع نشستن لقمه درون قالب فورج بر روی نتایج خروجی با استفاده از شبیه سازیو المان محدود

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: سیزدهمین کنفرانس مهندسی ساخت و تولید ایران
  • کد COI اختصاصی: ICME013_113
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 444
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدرضا رحمانی

مجتمع صنعتی طلاییه مشهد، مدیر واحد تحقیق و توسعه

مهدی سلمانی بیدسکان

مجتمع صنعتی طلاییه مشهد، کارشناس واحد مهندسی

چکیده

امروزه در شرایط رقابتی صنعت، امر بهبود در شرایط تولید مهمترین رکن در بقا، سوددهی و عدم ورشکستی می باشد. شبیه سازی فرآیندهای تولید از قبیل ریخته گری، فورج و ... در سال های اخیر کمک فوق العادهای به مهندسین صنعت کرده است. در این مقاله یکی از محصولات شرکت به نام شیر قطع و وصل بررسی شده است و تاثیر نوع نشستن لقمه1 در قالب فورج بر روی نتایج مورد نظر خروجی شرح داده شده است. در گام نخست به شبیه سازی فرایند موجود فورج بدنه شیر قطع و وصل پرداخته شده است. در گام بعدی پس از ارایه راهکار مناسب در رابطه با طرز صحیح قرارگیری لقمه درون قالب فورج، فرایند اصلاح شده شبیه سازی شده است. سپس با استفاده از نتایج شبیه سازی، بهبودهای صورت گرفته قابل مشاهده می باشد. در این شبیه سازی از نرم افزار simufact forming استفاده شده است و نتایجی مثل پرشدگی قالب2 و نیروی مورد نیاز پرس مورد بررسی قرار گرفته شده است.

کلیدواژه ها

بهبود، فرایند فورج، simufac forming، شیر قطع و وصل، طرز قرارگیری لقمه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.