بررسی الگوریتم های مکانیابی مبتنی بر روبات سیار در شبکه حسگر بی سیم
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی مهندسی برق،کامپیوتر و الکترونیک
- کد COI اختصاصی: ICMEAC04_041
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 583
نویسندگان
کارشناس ارشد مهندسی فناوری اطلاعات، شبکه های کامپیوتری.
گروه کامپیوتر و فناوری اطلاعات ،واحد قایمشهر،دانشگاه آزاد اسلامی، قایمشهر ،ایران
کارشناس ارشد مهندسی فناوری اطلاعات، شبکه های کامپیوتری.
گروه کامپیوتر ،واحد ساری ،دانشگاه آزاد اسلامی، ساری ،ایران
چکیده
شبکه حسگر بی سیم برای تعیین موقعیت و مکان هایشان نیاز بهدستیابی به گره ها دارند. ایده اصلی در بسیاری از روش های پیشنهادی مکان یابی اخیر این بوده است که برخی از گره هابه عنوان نشانه یا راهنمای متحرک مجهز به GPSبه منظور پوشش کل شبکه حرکت می کند و مختصات خود را به دیگر گره ها برای مکان یابی ارسال می کنند. این روش در مقایسه با استفاده تمامی گره ها از GPSپیشرفته هزینه را به طورقابل توجهی کاهش می دهد. در این مورد، یک موضوع تحقیق اساسی برنامه ریزی مسیر می باشد که نشانه متحرک یا لنگر باید طی کند تا خطای مکان یابی و زمان لازم برای تعیین مکان کل شبکه را به حداقل برساند.در این مقاله ، ابتدا الگوریتم های مطرح برنامه ریزی مسیر نشانه متحرک به نام هایScan ، Hilbert ، Circle و S-curvesموردمطالعه قرار می دهیم. نشان داده می شود که هر مسیر قطعی که کل ناحیه را پوشش می دهد، در مقایسه با یک حرکت تصادفی نشانه، مزایای قابل توجهی ارایه می دهد. هنگامی که نشانه متحرک ، ناحیه شبکه را با وضوح خوبی طی می کند ، در میان این چهار مسیر، SCANپایین ترین خطای مکان یابی را داشته و به دنبال آن Hilbert با اختلاف بسیار کم قرار دارد. سپس الگوریتم هاازلحاظ فاکتور مسافت طی شده با تغییر ابعاد محیط شبکه و تغییر شعاع ارتباطات با الگوریتم های مطرح پویای برنامه ریزی مسیر همانند الگوریتم BTG و BRF بر اساس شبیه سازی مبتنی بر نرم افزار متلب مقایسه می گردند.کلیدواژه ها
شبکه حسگر بی سیم ،گره لنگر ، برنامه ریزی مسیر،الگوریتم ایستا ، الگوریتم پویامقالات مرتبط جدید
- استفاده از اینترنت اشیا در بهبود مدیریت بار و افزایش کارایی شبکه های برق
- بهینه سازی توان در سیستم های چند هسته ای با استفاده از یادگیری تقویتی و تخصیص منابع
- بررسی مدارهای مجتمع آنالوگ کم مصرف برای کاربردهای پزشکی
- Physical Layer Security in ۵G Networks Using ArtificialInterference
- یک روش جدید در سیستم های توصیه گر برای پیش بینی سلیقه کاربران با استفاده ازالگوریتم بهینه سازی نهنگ
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.