استفاده از فن آوری تلمبه بادی در پروژه بین المللی ترسیب کربن خراسان جنوبی

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 414

فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

FANAVARI01_091

تاریخ نمایه سازی: 19 خرداد 1396

چکیده مقاله:

امروزه بحران های سیاسی، اقتصادی و مسایلی نظیر محدودیت دوام ذخایر فسیلی، نگرانی های زیست محیطی، رشد اقتصادی، ضریب مصرف سوخت و ... از مباحثی اند که تمام فکر اندیشمندان و سیاستمداران را در یافتن راهکارهای مناسب در حل معضلات انرژی در جهان و به خصوص بحران های زیست محیطی به خود مشغول داشته است. با توجه به اینگونه بحران های به وجود آمده استفاده از انرژی های نو و پاک در حال افزایش است. گرایش به سمت انرژی های نو به حدی است که در سال 2090 شاهد چرخش کامل جهان به سمت این منابع و کاهش 99 درصد آلاینده های محیط زیستی و جایگزینی آنها با انرژی های پاک خواهیم بود. انتظار می رود منابع انرژی تجدید پذیر در سال 2050 حدود 20 تا 40 درصد و در سال 2100 حجمی معادل 30 تا 80 درصد انرژی اولیه مورد نیاز را تامین کند. با استفاده از اطلاعات موجود سازمان انرژی های نو، پتانسیل تولید انرژی باد در ایران در حدود 6500 مگاوات است. پروژه ترسیب کربن کار مشترک دولت ایران، برنامه عمران ملل متحد(UNDP) و تسهیلات زیست محیطی جهانی(GEF) می باشد. این پروژه به منظور بسط و توسعه دیدگاه های مشارکتی در احیای مراتع و افزایش توان و ظرفیت ترسیب کربن مراتع مناطق بیابانی و نیز بهبود وضعیت اقتصادی و اجتماعی ساکنان محلی اجرا می گردد. در این مقاله نویسنده به بیان تجربه استفاده از فن آوری تلمبه های بادی در پروژه بین المللی ترسیب کربن در خراسان جنوبی می پردازد.

کلیدواژه ها:

تلمبه بادی ، پروژه بین المللی ترسیب کربن ، خراسان جنوبی

نویسندگان

فرهود گل محمدی

استادیار و دکترای رشته ترویج و آموزش کشاورزی و عضو هیات علمی تمام وقت دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند

سیداسماعیل قریشی

کارشناس آبخیزداری، اداره منابع طبیعی و آبخیزداری طبس-استان خراسان جنوبی

آرمان بخشی جهرمی

دکترای رشته ترویج و آموزش کشاورزی و عضو هیات علمی بخش تحقیقات اقتصادی، اجتماعی و ترویجی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان فارس

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • اداره کل منابع طبیعی خراسان جنوبی - خلاصه ای از ...
  • گل محمدی، ف. رساله دکترا تحت عنوان:(تدوین الگوی سیستماتیک کارکردی ...
  • Assistant professor in: Agriculture _ Resources Center of Fars Province. ...
  • نمایش کامل مراجع