سال انتشار: 1395
محل انتشار: اولین کنفرانس ملی فناوری های نوین در علوم مهندسی
کد COI مقاله: FANAVARI01_076
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 265
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله استفاده از الگوریتم زنبورهای عسل فازی جهت خوشه بندی در شبکه های اجتماعی
چکیده مقاله:
یک شبکه اجتماعی به عنوان یک ساختار اجتماعی از اشخاص تعریف می شود که به صورت مستقیم یا غیرمستقیم و بر اساس رابطه ای مثل دوستی،اشتراک فایل،ارسال ایمیل با یکدیگرمحاوره دارند. شبکه هایی از قبیل فیسبوک، توییتر و غیره از جمله معروف ترین شبکه های اجتماعی هستند که آنالیزآنها با تکنیک های داده کاوی اخیرا مورد توجه قرارگرفته است. انگیزه اصلی این توجه ، تقاضا برای جستجوی دانش ازمجموعه داده ها و یادگیری رفتار کاربران در محیط آنلاین است. برای نمایش شبکه های اجتماعی از یک گراف استفاده می شود که افراد به عنوان نودها و ارتباطات بین آنها،لینک های گراف را تشکیل می دهد. در این پژوهش جوامع در شبکه های اجتماعی با استفاده از تکنیک خوشه بندی استخراج می شود. روش ارایه شده مبتنی بر الگوریتم فراابتکاری زنبور عسل فازی می باشد که با تشخیص یال های ضعیف ارتباط دهنده بین خوشه ها و حذف آنها، گروه ها را از یکدیگر تفکیک می کند. نتایج حاصل از مقایسه روش پیشنهادی باسایر روش ها بهبود عملکرد از لحاظ دقت و سرعت در تشخیص گروه ها را نشان می دهد.
کلیدواژه ها:
شبكه اجتماعي، عامل، استخراج جوامع و تحليل ،شبكه اجتماعي، زنبور عسل فازي، خوشه بندي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/592600/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ذوالفقاری، وحید و نیک فرجام، کاظم و اسماعیلی، فرهاد،1395،استفاده از الگوریتم زنبورهای عسل فازی جهت خوشه بندی در شبکه های اجتماعی،اولین کنفرانس ملی فناوری های نوین در علوم مهندسی،بیرجند،،،https://civilica.com/doc/592600
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، ذوالفقاری، وحید؛ کاظم نیک فرجام و فرهاد اسماعیلی)
برای بار دوم به بعد: (1395، ذوالفقاری؛ نیک فرجام و اسماعیلی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تولید الیاف اکریلیک فرشی (Coarse denier) به روش خشک ریسی
- تجزیه و تحلیل سبد خرید مشتریان با روش های داده کاوی به عنوان بخشی ازCRM
- جایابی بهینه قطع کننده ها در شبکه های توزیع تحت اتوماسیون جهت کاهش انرژی توزیع نشده با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی GIS
- پیش بینی محل نشت درشبکه های توزیع آب با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی
- برنامه ریزی توسعه تولید در محیط تجدید ساختار یافته با در نظر گرفتن قیود قابلیت اطمینان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مطالعه و بهبود پایداری ولتاژ با جایابی بهینه STATCOM در سیستم قدرت
- عنوان تخمین زاویه ورود تعداد نامعلوم سیگنال همدوس با استفاده از قطری سازی آماره گشتاور مرتبه چهارم
- مروری بر پیام های AIS تجاری، بررسی یک پیام به صورت کاربردی
- مروری بر روش های مدیریت دانش به منظور افزایش بهره وری تیمی در توسعه نرم افزار چابک
- پیاده سازی ارزیابی عملکردی و امنیتی فایروال های نسل چهارم
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.