مقایسه کمال گرایی ، تفکرات غیرمنطقی وشادکامی پرستاران با معلمان در شهر زنجان
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: کنفرانس ملی دانش و فناوری روانشناسی، علوم تربیتی و جامع روانشناسی ایران
- کد COI اختصاصی: OSCONF01_267
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 612
نویسندگان
دانشجوی دکتری روانشناسی تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی زنجان
استادیار گروه روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی زنجان
چکیده
نظر به اینکه پرستاران در محیط هایی کار می کنند که در آن مرگ و زندگی و تامین سلامتی بیماران از اهم مسایل می باشد، بنابراین شادکام بودن آنها و داشتن یک روحیه شاد می تواند در امر تامین سلامتی خود و بیمارانشان کمک نماید.وقتی افراد در محیط کار خود احساس شادکامی کنند، نه تنها خود فرد احساس بهزیستی ، خرسندی و امید به آینده دارد، بلکه باعث می شود سازمان نیز سود ببرد.معلم نیز به عنوان یکی از عناصر نظام تعلیم و تربیت، اهمیت خاصی در این نظام دارد و رضایت او می تواند در تحقق اهداف نظام آموزش و پرورش تاثیر بسزایی داشته باشد.به عبارتی رضایت شغلی معلمان از عوامل بسیار مهم در امر توسعه و رفاه اجتماعی است. یکی از عواملی که بر شادکامی تاثیر منفی می گذارد، تفکرات و باورهای غیر منطقی است. الیس، یکی از 10نوع تفکرات غیر منطقی را کمالگرایی میداند. هدف از پژوهش حاضر مقایسه کمالگرایی و تفکرات غیرمنطقی وشادکامی پرستاران با معلمان می باشد. این پژوهش از نوع پیمایشی بوده، با توجه به تعداد جامعه آماری که مجموعا حدود 3400نفر 2788 نفر معلم و 616 نفر پرستار بود و با استفاده از جدول مورگان، حجم نمونه 346 نفرتعیین شد . با توجه به نسبت پرستار و معلم در کل جامعه ی آماری، حجم نمونه ی پرستاران 63 نفر و معلمان 283 نفر تعیین شد و با رعایت نسبت زن و مرد در دو گروه نمونه 187 نفر زن و 96 نفر مرد در گروه معلمان و همچنین 53 نفر زن و 10 نفر مرد در گروه پرستاران با روش نمونه گیری، خوشه ای- طبقه ای- تصادفی انتخاب شده و پرسشنامه در اختیار آنان قرار گرفتکلیدواژه ها
شادکامی، کمالگرایی، تفکرات غیرمنطقی، پرستاران، معلمانمقالات مرتبط جدید
- بررسی روش های بهبود اختلال یادگیری ریاضی در دانش آموزان ابتدایی
- اثربخشی یادگیری مشارکتی بر خودشکوفایی و مهارت اجتماعی دانش آموزان پسرکلاس سوم دبستان شهرستان مینودشت
- جایگاه ویژه انشاء نویسی در مقطع ابتدایی
- مراحل نگارش مقاله علمی
- بررسی تاثیر مفهوم شادی و خوشبختی در دیدگاه اسلام و روانشاسی مثبت گرا و راهکار های آن در آموزش کودکان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.