تاثیر فناوری اطلاعات و ارتباطات بر یادگیری

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: کنفرانس ملی دانش و فناوری روانشناسی، علوم تربیتی و جامع روانشناسی ایران
  • کد COI اختصاصی: OSCONF01_220
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 470
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

یاسین تیموری

آموزگار پایه پنجم ابتدایی شهرستان عباس آباد لیسانس علوم تربیتی،دانش آموخته دانشگاه فرهنگیان شریعتی ساری

محمد عشریه

دانشجوی کارشناسی پیوسته رشته ی علوم تربیتی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان شهید رجایی بابل

محمدرضا اسماعیل پور

دانشجوی کارشناسی پیوسته رشته ی علوم تربیتی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان شهید رجایی بابل

محمد حسین دیانت

دانشجوی کارشناسی پیوسته رشته ی علوم تربیتی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان شهید رجایی بابل

چکیده

با گسترده تر شدن فناوری اطلاعات و نفوذ وسایل ارتباط از راه دور به عمق جامعه، روش های آموزش دچار تحول شدند. تحول این ابزارها و روش ها در جهتی است که هر فرد در هر زمانی که خودش مشخص می کند مشغول یادگیری شود. برای سالیان زیادی محققین به دنبال فاکتورهای اثرگذاری روی استفاده از رایانه در کلاس درس بوده اند. در بررسی استفاده های سابق آموزشی از رایانه بسیاری از مطالعات یک دید نسبتا محدود را برگزیدند. زیرا تنها متغیرهای مربوط به تکنولوژی نظیر نگرش های موجود نسبت به رایانه و تجربه رایانه در نظر گرفته شد. از آنجاییکه یادگیری الکترونیکی به عنوان یک نیروی سهیم در پیشرفت اجتماعی و اقتصادی به سرعت به رکن قابل قبول و ضروری در نظام های آموزشی کشورهای توسعه یافته و رو به توسعه تبدیل شده است و حتی در کشورهای رو به توسعه اهمیت خاصی یافته است. این رشد از سوی وابسته به استادان و معلمان و مربیان در کاربرد فناوری های مبتنی بر اینترنت و فناوری های چند رسانه ای است و از سویی دیگر مرهون پذیرش این حقیقت است که شیوه های سنتی آموزش باید با روش های جدید تقویت شود. مقاله کنونی از این فرضیه حمایت می کند که باورهای معلمان، عامل تعیین کننده مهم ی در توصیف چرایی استفاده از رایانه در کلاس می باشد.

کلیدواژه ها

رایانه، فناوری اطلاعات و ارتباطات، باورهای معلم، نظام آموزشی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.