همگامی ارتباطات در شبک ههای حسگر با مدل سازی آن توسطشبکه های عصبی رقابتی

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی محاسبات توزیعی و پردازش داده های بزرگ
  • کد COI اختصاصی: DCBDP01_001
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 472
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زهرا رمضانی شهرستانی

دانشجو کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات گیلان،گروه کامپیوتر، گیلان، ایران،

پیمان بیات

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات گیلان گروه کامپیوتر گیلان ایران

چکیده

در یک شبکه حسگر که یک سیستم توزیع شده فراگیر است، یکی از موارد مورد بحث همگام سازی ارتباطات است. یکی از عمده وظایف همگام سازی فرآیند ها، انحصار متقابل است. الگوریتم های جدید ارایه شده در مقایسه با الگوریتم های قدیمی با عدالت بیشتری عمل می نمایند. در این مقاله یک مدل با استفاده از شبکه های عصبی رقابتی برای انحصار متقابل توزیع شده ارایه می دهیم. نشان داده می شود که برچسب های زمانی، زمان اجرا و دیگر پارامترهای موثر بوسیله شبکه های عصبی رقابتی پیش بینی شده و مدل می تواند بصورت تحلیلی مشکلاتی که در ناحیه بحرانی اتفاق می افتد می تواند با استفاده از روش ها ی همینگ و هاپلفیلد به جهت پیش بینی اثرات آن شبیه سازی شده و نمودارهای سرعت و دقت آن مورد تجزیه وتحلیل قرار گیرد . مدل شرح داده شده می تواند اطلاعات سیستم را کاهش دهد و با سیستم های یادگیری اوولویت سازگار باشد. بنابراین، این امکان وجود دارد که با استفاده از شبکه های عصبی رقابتی بعنوان یک الگوی سیستم توزیع شده موارد قابلیت اطمینان، تحمل پذیری خطا و دسترسی به انحصار متقابل و مدیریت ناحیه بحرانی را بهینه نماییم. بنابراین روش جدید ارایه شده تحم ل پذ یری خط ا را افز ایش داده و الگوریتم های متمرکز و توزیع شده م یتوانند از آن استفاده نمایند و بر این اساس قابلیت اطمینان بیشتر می شود.

کلیدواژه ها

شبکه های حسگر، سیستم توزیع شده، ناحیه بحرانی، انحصار متقابل، شبکه عصبی رقابتی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.