اثرات فرایند تکنولوژی نانو در محیط زیست

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی برنامه ریزی و مدیریت محیط زیست
  • کد COI اختصاصی: ESPME04_262
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1071
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زینب علی زاده

مهندسی بهداشت محیط، علوم پزشکی هرمزگان دانشکده بهداشت

مریم میری

مهندسی پزشکی ، دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان .دانشکده فنی مهندسی

فریدون معظمی

مهندسی بهداشت محیط، علوم پزشکی اصفهان . دانشکده بهداشت

چکیده

پیشرفت علم و فناوری نگرانی در رابطه با قرار گرفتن در معرض نانو مواد به جود آورده است و افزایش استفاده از مواد نانو در محصولات مختلف موجب افزایش آن در محیط زیست شده است ذرات با سایز نانوی همگی ساخته دست بشر نیستند. بلکه براساس نوع منابع به سه دسته طبیعی ، مصنوعی وانسانی تقسیم بندی می شوند. با توجه به ویژگی های ساختاری نانو ذرات و منشا تولید آن چه به صورت طبیعی و چه به صورت مصنوعی موجب کاربرد وسیعی دربسیاری از زمینه های علمی و صنعتی در جامعه امروز شده اند. مانند فناوری نانو پزشکی،داروسازی ، صنعت خودرو ، برق و الکتریسته ، صنایع غذایی و کشاورزی ، صنعت نساجی و محیط زیست. با تو جه به کاربرد نانو در صنعت اثرات آن در سیستم موجب بیماری هایی از جمله آلزایمر ، پارکینسون ویلسون و التهاب شده اند از طرفی در بسیاری از مواقع خاصیت سمی بودن این نانو ذرات بسیار مفید بوده به گونه ای که در علم پزشکی موجب درمان بسیاری ازسلول های های سر طانی شده است .این مقاله یک مطالعه مروری است . برای مقالات به دست آمده از جست وجوی منابع الکترونیک با استفاده از کلید واژه های اصلی نانوذرات، محیط زیست در بانک های اطلاعاتی استفاده شد. مطالعات انجام شده نشان دادند در صورت کاربرد فرایند نانو به صورت مصنوعی تمامی جوانب آن علل خصوص از لحاظ آسیب به محیط زیست و انسان ها سنجیده شود و پس از اطمینان کافی در ایمن بودن این روش آن را اجرا نمود.

کلیدواژه ها

نانوذرات، محیط زیست

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.