چقرمه سازی آمیزه اتیلن اکتن کوپلیمر/گرافن بر پایه پلیمر زیست سازگار و زیست تخریب پذیر پلی لاکتیک اسید

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی برنامه ریزی و مدیریت محیط زیست
  • کد COI اختصاصی: ESPME04_261
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 965
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

انیس سندان

دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشکده مهندسی پلیمر و رنگ

حسین نازکدست

دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشکده مهندسی پلیمر و رنگ

غلامرضا پیرچراغی

دانشگاه صنعتی شریف، دانشکده مهندسی مواد

احسان جلالی

دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشکده مهندسی پلیمر و رنگ

چکیده

در بیست سال اخیر نانو تکنولوژی رشد چشمگیری داشته و در حیطه های مهمی از جمله سنسورها و زیست پزشکی وارد شده اند. در حال حاضر مواد نانو محدوده عظیمی از کاربردها را به دلیل ویژگی های ساختارشان دارند. کشف گرافن و نانو کامپوزیت های پلیمری بر پایه گرافن یک مرحله مهم در زمینه علم نانو است. گرافن و مشتقات آن دارای سطح زیاد، نسبت منظر بالا و رسانای حرارتی و الکتریکی بالا هستند و به همین دلیل به عنوان بهترین پرکننده های سنتی موجود برگزیده شده اند. پلی لاکتیک اسید(PLA) به عنوان یک پلیمر زیست سازگار و زیست تخریب پذیر دارای مقاومت ضربه پایین و رفتار ترد و شکننده است. برای رفع این مشکل معمولا پلی لاکتیک اسید با استفاده از فاز دوم پلیمری، چقرمه می شود. در ابتدا پلی لاکنیک اسید با آلیاژسازی با کوپلیمرهای آلفا اولفین چقرمه شده و سپس نانوکامپوزیت آن با گرافن تهیه می شود. در این مطالعه از پلی لاکتیک اسید چقرمه شده توسط اتیلن اکتن کوپلیمر به عنوان پلیمر زیست سازگار و زیست تخریب پذیر انتخاب می شود.همچنین از گرافن به عنوان نانو ذره استفاده می شود، در این مطالعه نانو کامپوزیت ها بر پایه پلی لاکتیک اسید چقرمه شده /گرافن طی فرایند اختلاط مذاب توسط مخلوط کن داخلی تهیه شدند.در این مطالعه پخش نانو ذرات و تشکیل ساختار سه بعدی را با استفاده از آزمون های ریومتری دینامیکی (RMS)، آزمون پراش اشعه ایکس(XRD)، آزمون دینامیکی –مکانیکی- حرارتی (DMTA) نشان داده شده است.

کلیدواژه ها

نانو کامپوزیت (Nano composite) ،گرافن (graphene) ریولوژیکی (Rheological) ، پلی لاکتیک اسید (PLA) ،اتیلن اکتن کوپلیمر(EOC)

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.