مدل موجودی زنجیره تامین چند مرحله ای دارای تخفیف
- سال انتشار: 1387
- محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع
- کد COI اختصاصی: IIEC06_138
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2546
نویسندگان
دانشکده صنایع دانشگاه علم و صنعت تهران
دانشکده صنایع دانشگاه علم و صنعت تهران
چکیده
این مقاله موجودی در سیستم زنجیره تامین چند مرحله ای که تحت فلسفه تولید به هنگام کار می کند، را بررسی کرده است. کانبان نقش مهمی را برای جریان مواد و اطلاعات در یک زنجیره تامین بر عهده دارد. بنابراین مکانیزم کانبان برای کمک به هماهنگ سازی فرایندهای مختلف تولید در زنجیره تامین چند مرحله ای بکار می رود. زنجیره تامین مورد بحث شامل یک تامین کننده، N تولید کننده و یک خرده فروش است، که خرده فروش زنجیره دارای تخفیف است. این مقاله مدل ریاضی توسعه یافته ای را ارائه می دهد که تغییرات زیر را در آن مدل اعمال نموده است، در این مدل توسعه یافته، 1- مرحله خرده فروش به عنوان مرحله ای جدید به مدل اضافه شده است، 2- خرده فروش در خرید کالای نهایی از کارخانه N تخفیف کلی دارد، 3- هزینه موجودی کالای نیمه ساخت هر مرحله- که ورودی برای مرحله بعد هستند و در محل کارخانه بعدی در انتظار مصرف شدن هستند- در محل کارخانه بعدی در نظر گرفته شده است. این مورد، مشکل اساسی مدل پایه ای این مقاله را برطرف نموده است و 4- مقدار کالای تولید شده در یک دوره زمانی در کل مراحل، یکسان نیست بلکه این مقدار در هر مرحله به وسیله ضریب تبدیل مربوط به آن مرحله محاسبه می شود. مدل ریاضی ارائه شده در نهایت تعداد کانبان های مراحل مختلف و اندازه اقتصادی هر کانبان را به طور بهینه محاسبه می کند.کلیدواژه ها
زنجیره تامین، موجودی، تخفیف، تولید به هنگام، کانبانمقالات مرتبط جدید
- نهان کاوی صوتی براساس مدل psychoacoustic معکوس شنیداری انسان
- اهمیت و جایگاه هوش مصنوعی و لجستیک بحران در حملات بیوتروریستی
- بهینه سازی سبد سهام بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- بررسی چالش های امنیتی و راهکارهای آن در پایگاه داده های NoSQL و کلان داده ها
- طراحی مدل تخصیص هواپیماها به مسیر جهت حداکثر کردن سود مورد انتظار با در نظر گیری عدم قطعیت در تقاضا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.