روشی نوین برای مدیریت اطلاعات روسازی راهها با استفاده از GIS

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: اولین کنفرانس سالانه بین المللی عمران، معماری و شهرسازی
  • کد COI اختصاصی: ICAUC01_373
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 478
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سعید امانپور

دانشیار و عضو هیات علمی دانشکده علوم زمین دانشگاه شهید چمران اهواز/

سید جعفر حجازی

استادیار و عضو هیات علمی دانشکده مهندسی دانشگاه شهید چمران اهواز

محمد سیدی مرغکی

دانشجوی کارشناسی ارشد راه و ترابری دانشگاه شهید چمران اهواز

چکیده

در دهه اخیر در ایران مفاهیم سیستم مدیریت روسازی در محافل دانشگاهی و اداری مطرح شده است اما این بحث ها به دلایل مختلفی از جمله نبود سامانی مدیریت اطلاعات روسازی و نگرش ضعیف مدیران به اهمیت تعمیر و نگهداری روسازی راه ها به نتیجه ملموسی نرسیده است. یکی از دلایل عدم وجود سیستم مدیریت نوسازی در ایران، به هم ریختگی اطلاعات موجود می باشد که مدیریت روسازی راه ها را با مشکل مواجه می کند. در این تحقیق بررسی و امکان تجزیه چارچوبی برای مدیریت اطلاعات روسازی راه را به عنوان زیرمجموعه از سیستم مدیریت روسازی PMS مبتنی بر GIS به انجام شده است. این کار با به کارگیری نرم افزار Microsoft Access برای ساخت پایگاه داده متنی و نرم افزار GeoSetter برای ساخت پایگاه داده تصمیمی از مانیتورینگ رویه راه ها انجام شده است. این دو نرم افزار با نرم افزار ArcGIS سازگار می باشند و پس از پیاده سازی نتایج آن ها در سوگ نرم افزار مذکور می توان از توانایی مدیریتی GIS برای مدیریت اطلاعات روسازی ها استفاده کرد. در نهایت اطلاعات مدیریت شده، و نرم افزارهای مدیریت روسازی قابل استفاده می باشند.

کلیدواژه ها

مدیریت روسازی، GIS ، پایگاه داده ، Access ، GeoSetter

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.