بررسی کارکرد صکوک به عنوان ابزار مالی نوین در توسعه بازار سرمایه کشور ایران
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: اولین همایش سراسری مطالعات نوین در علوم اجتماعی و اقتصادی
- کد COI اختصاصی: SSES01_019
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1566
نویسندگان
کارشناس ارشد اقتصاد
چکیده
امروزه استفاده از سرمایه به عنوان یکی از عناصر مهم رشد اقتصادی محسوب شده و موجب دگرگونی اقتصاد جهانی گردیده است و در واقع بدون سرمایه و سرمایه گذاری امکان رشد اقتصادی وجود نخواهد داشت و سرمایه در هر اقتصادی به عنوان موتور رشد و توسعه اقتصادی محسوب می شود و بسیاری از کشورها به ویژه کشورهای درحال توسعه برای رسیدن به توسعه اقتصادی تلاش بسیار می کنند و با اتخاذ سیاست های اقتصادی می کوشند تا اشتغال کامل و رشد اقتصادی مستمر خود را درگرو سرمایه گذاری تامین نمایند . دستیابی به رشد بلندمدت و مداوم اقتصادی نیازمند تجهیز و تخصیص بهینه منابع درسطح اقتصاد ملی است و این سهم بدون کمک بازارهای مالی به ویژه بازارسرمایه کارآمد به سهولت امکانپذیر نیست. دریک اقتصاد سالم وجود سیستم مالی کارآمد در توزیع مناسب سرمایه و منابع مالی نقش اساسی دارد. از جمله مهمترین روش های تامین مالی در کشورهای اسلامی استفاده از ابزارهای جدید مالی صکوک است که می تواند موجب توسعه بازار سرمایه به خصوص درکشورهای اسلامی گردد. دراین مقاله سعی می شود به دلیل خلا حاصل از حذف اوراق قرضه از بازارسرمایه کشور ایران و از طرفی عدم امکان استفاده از شیوه های مختلف مالی کشورهای غربی در ایران، زمینه استفاده از ابزارهای مالی نوین اسلامی را به منظور توسعه بازارسرمایه دراین کشور تبیین نماییم.کلیدواژه ها
صکوک، بازارهای مالی نوین، بازارسرمایه، کشور ایرانمقالات مرتبط جدید
- تخمین پارامترهای نامعلوم عملگر محرک بازوی رباتیکی مبتنی بر رویکرد معادلات ریکاتی وابسته به حالت
- نقش خانواده در پیشرفت و موفقیت دانش آموزان در طول تحصیل
- مقایسه میزان رضایت و صمیمت زناشویی در خانواده های دارای کودکان مبتلا به اتیسمو خانواده های دارای کودکان نرمال
- مقایسه طرحوارههای ناسازگار اولیه و تحریفهای شناختی در بیماران سرطانی باافراد عادی
- مقایسه شیوه های فرزندپروری وسلامت روان مادران کودکان مبتلا به اختلالات رفتاری ومادران کودکان بهنجار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.