سیاست های آموزش کارآفرینی در دبیرستان

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی کارآفرینی، خلاقیت و نوآوری
  • کد COI اختصاصی: ENCONFKHA01_178
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 517
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

تابان هاشمی

دانشگاه تهران، دانشکده کارآفرینی

رضا زینی وند

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، دانشکده علوم پایه

یاسر زیدی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد دره شهر

چکیده

زمینه و هدف این مقاله در حوزه سیاست ها و برنامه های آموزش کار آفرینی در دبیرستان با رویکردهای مختلف است. هدف اصلی این تحقیق مروری ، ارزیابی استراتژی های ملی منطقه ای/محلی و سیاست های آموزش کارآفرینی در دبیرستان ها ونمونه هایی از کشورهای مورد مطالعه در منابع مروری است .همان طور که گفته شد روش کار در این مقاله به صورت مطالعه مروری بر تحقیقات و مقالات مرتبط است. در این مقاله با بررسی استراتژی های دولت در کشورهای مورد مطالعه به سیاست ها و برنامه های آموزش کارآفرینی در آموزش و پرورش خصوصا مقطع دبیرستان پرداخته و نمونه هایی از استراتژی های بکار برده شده در کشورهای مورد نظر ازجمله کشور سوید ، هلند، نروژ ، انگلستان ، پرتقال و ایران وغیره ارایه و نسبت به هم ارزیابی شده اند. در آخر نیز نتایج وپیشنهاداتی در زمینه سیاست ها ،استراتژی ها و برنامه های آموزش کارآفرینی در دبیرستان ارایه شده است. از این نتایج می توان اشاره کرد به اینکه قدرت های محلی و منطقه ای می توانند متضمن یکپارچگی و ادغام آموزش کارآفرینی با دیگر استراتژی های محلی / منطقه ای همچون کار اجتماعی جوانان و توسعه اقتصادی شوند. وهمچنین در برخی از کشورها در حال گذر، گروه ها ی جوانان دبیرستانی درمعرض بیشترین خطر کنار گذاشته شدن هستند. آنها باید در فهرست اولویت های دولت قرار گیرند. چون این گروه مستعدترین وپویاترین افراد جامعه برای آموزش کار آفرینی و در انتظار ورود به بازار کار وایفای نقش در اقتصاد جامعه هستند.

کلیدواژه ها

سیاست آموزش کار آفرینی، آموزش و پرورش در کارآفر ینی، آموزش کارافرینی در دبیرستان، اهداف آموزش کارآفرینی، استراتژی ملی آموزش کارآفرینی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.