رابطه مدیریت مشارکتی و یادگیری سازمانی با بهره وری کارکنان مطالعه موردی: سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی کارآفرینی، خلاقیت و نوآوری
  • کد COI اختصاصی: ENCONFKHA01_166
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 937
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امیر کارگرسلطان آباد

دانشگاه تهران پردیس البرز

سعید احمدی فضل

دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات فارس

چکیده

بی تردید منابع انسانی مهمترین منبع موجود در سازمان است. انسان همواره نیازمند احترام، برابری و اظهار وجود است. مدیران برای موفقیت و بهره وری کارکنان در یک سازمان باید کارکنان را در تصمیم گیری های درون سازمانی دخالت دهند بدین صورت که هر مدیر در محیط کوچک کاری خود یک دموکراسی کوچک داشته باشد. در دنیای امروز هیچ کس منکر تاثیرات مهم مدیریت مشارکتی و رابطه معنادار و مستقیم آن با بهره وری نیست. برنامه آموزش کارکنان در یک سازمان میتواند نیاز نیروی انسانی متخصص در آینده را رفع کند که موجب ارتقای سطح کارایی سازمان نیز می شود.محقق در این پژوهش به دنبال این مساله است که آیا رابطه معنا داری بین مدیریت مشارکتی و یادگیری سازمانی بر بهروری کارکنان در سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس وجود دارد روش انجام این تحقیق بصورت روش همبستگی است. روش همبستگی یکی از روشهای تحقیق توصیفی (غیرآزمایشی) است که رابطه میان متغیرها را براساس هدف تحقیق بررسی میکند. جامعه آماری این تحقیق را تعداد 100 نفر از کارمندان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس تشکیل می دهند.در این پژوهش تجزیه و تحلیل اطلاعات به کمک نرم افزار SPSSانجام خواهد شد به گونه ای که دادههای جمع آوری شده با استفاده از نرم افزارهای آماری SPSS و Excel و نرم افزارهای کامپیوتری و نیز بهرهگیری از آمارهای توصیفی و همچنین آمار استنباطی شامل آزمون همبستگی پیرسون و رگرسیون به شیوه گام به گام است.

کلیدواژه ها

مدیریت مشارکتی، یادگیری سازمانی ، بهره وری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.