توسعه سیاستهای حفاظت خاک و آب، روش های مهندسی اکولوژیک و کشاورزی حفاظتی
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: سومین همایش یافته های نوین در محیط زیست و اکوسیستم های کشاورزی
- کد COI اختصاصی: AGROCONGRESS03_215
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 681
نویسندگان
دانشجوی دکتری فیزیک و حفاظت خاک دانشگاه تهران
چکیده
مقایسه سیاست ها و شیوه های حفاظت خاک و آب و اقدامات اجرا شده و این که آیا این سیاست ها روند مشابه و دستاوردهای مشابه داشته اند یا خیر و این که چه عواملی این سیاست ها و اقدامات را تحت تاثیر قرار داده اند، از مطالعات ضروری در زمینه حفاظت خاک و آب می باشند. به منظور تقویت برنامه های حفاظت خاک و آب، حفاظت از محیط زیست و محیط اکولوژیک و برنامه ریزی جامع با در نظر گرفتن ملاحظاتی از جمله ایجاد امنیت و تیمار کل حوضه به عنوان یک واحد ضرورت دارد. مطالعات صورت گرفته نشان داده اند که توسعه روش های مهندسی اکولوژیک برای کاهش و مقابله با هدررفت آب و خاک بسیار مناسب بوده و برای حفاظت از محیط زیست ارزشمند می باشد. بررسی اثرات کشاورزی حفاظتی بر حفاظت خاک و آب و بهره وری محصول، و ارزیابی مشکلات و چشم اندازها برای پذیرش کشاورزی حفاظتی در سراسر جهان، و نیز تاکید بر موانع و راه های ممکن برای افزایش پذیرش کشاورزی حفاظتی برای سرعت بخشیدن به توسعه پایدار کشاورزی از ضروریات می باشد. همچنین، توسعه و ارایه روشی که امکان کمی نمودن اثر اجرای اقدامات حفاظتی در بالادست و پایین دست یک حوضه را فراهم می نماید، از ضرورت هاست. بر اساس نتایج حاصل از مطالعات، معرفی و ارایه مشوق ها، مانند تسهیلات اعتباری، تهیه مواد، نهاده های مورد نیاز و کود، و بهبود خدمات پشتیبانی سازمانی راهکارهایی هستند که می توانند توصیه شوندکلیدواژه ها
حفاظت خاک و آب، مهندسی اکولوژیک، کشاورزی حفاظتیمقالات مرتبط جدید
- رویکرد اخیر صیادان در تنوع بخشی بهابزار صید گرگور به منظور استحصال آبزیان خلیج فارس (بندر بوشهر)
- نقش منابع طبیعی و محیط زیست در امنیت غذایی
- تهیه فرآورده های پروتئینی از آبزیان
- بررسی پیشرفت های اخیر در پژوهشهای بیوتکنولوژی مواد غذایی
- تغییرات شیمیایی رخ داده در طی فرآیند سرخ کردن در روغن زیاد بر اساس برخی محصولات واکنش
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.