مقایسه ی فاصله ی دید و قوس افقی در مسیر تونل ها و بزرگراه ها
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: دومین کنفرانس سراسری معماری و مهندسی عمران
- کد COI اختصاصی: ACCS02_001
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 870
نویسندگان
استادیار دانشکده ی حمل و نقل ، دانشگاه اصفهان
کارشناس ارشد حمل و نقل ، دانشگاه اصفهان
چکیده
طراحی مسیر تونل ها یک مولفه ی اساسی در طراحی هندسی جاده ها بشمار می اید. مطالعه ی پیاده سازی معیار های معقول و منطقی برای بدست آوردن فاصله ی دید مورد نیاز مسیر تونل ها، در مقایسه با مسیرهایمعمولی براساس مروری بر تحقیقات صورت گرفته بر رفتار رانندگی ، ویژگی های اصطکاک طولی و ملاحظات ایمنی جاده صورت گرفته است. این معیار ها به ایجاد مقادیر طراحی شعاع قوس افقی در یک محدوده یمشخصی از سرعت طرح کمک می کنند. به منظور تجزیه و تحلیل شعاع قوس افقی در مسیر تونل ها از دو فرضیه ی تعادل و تطابق فاصله ی دید لازم با توجه به موقعیت قرار گیری راننده استفاده شده است. با توجهنتایج حاصل مشخص شد که مهم ترین موضوع در تعیین شعاع قوس افقی، فاصله ی دید توقف می باشد. موقعیت راننده )حضور در قوس چپگرد یا راست گرد( تاثیر قابل توجهی بر مقادیر طراحی شعاع قوس افقی دارد همچنین شرایط سطحی تونل )بخصوص تونل های خشک( و ویژگی های رفتاری راننده تاثیر بسزایی را بر روی فاصله ی دید توقف و شعاع قوس افقی می گذارد. اگر سرعت خوروی طرح) خودروی سواری( حفظشده و کنترل با اعمال قانون و مدیریت ترافیک همراه باشد، نتایج حاصل،در تامین ایمنی ترافیک بسیار مفید خواهد بود.کلیدواژه ها
فاصله ی دید، قوس افقی ، مسیر تونل ها، سرعت طرحمقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر شدت صدای موسیقی بر هیجان رانندگان با استفاده از سنسور GSR در دستگاه شبیه ساز رانندگی : تحلیل ANOVA
- تاثیر ستون دوخت در رفتار لرزه ای قابهای مهاربندی واگرا با استفاده تحلیل غیرخطی دینامیکی تاریخچه زمانی
- مروری بر مطالعات انجام شده در مورد جزئیات طراحی تیر پیوند در سیستم قاب مهاربندی واگرا
- بهینه سازی ساختمانهای مسکونی متناسب با اقلیم گرم و خشک (نمونه موردی : شهر شیراز)
- تاثیر پنجره در کنترل انرژی و اتلاف انرژی در ساختمانهای مسکونی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.