فرآیند انعقاد و لختهسازی روش متداول در تصفیه آب

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی عمران، معماری، مدیریت شهری و محیط زیست در هزاره سوم
  • کد COI اختصاصی: SDUMEW01_235
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 775
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مرضیه ملی نژاداسپر

کارشناسی ارشد مهندسی شیمی، مرکز آموزش علمی کاربردی گچساران 2

چکیده

آب حیاتیترین نیاز بشر به شمار میرود و انسان از ابتدای زندگی اجتماعی خود به منظور نظافت و تمیز نمودن لباس، اشیاء و ادوات خود از این حلال همگانی، ارزان و فراوان استفاده نموده است . آب طبیعی چه برای مصارف آشامیدنی و چه مصارفصنعتی و کشاورزی معمولا نیاز به تصفیه دارد. یکی از مهمترین روشهای تصفیه آب، منعقدسازی مواد معلق موجود در آب بهوسیله منعقدکنندهها میباشد. انعقاد و لختهسازی یک روش مرسوم و موثر در حذف ذرات کلوییدی از آب می باشد. کلریدآهن و آلوم متداول ترین مواد منعقدکننده در ایران و بسیاری از کشورها است. با توجه به اهمیت فرآیند انعقاد و لختهسازیدر صنعت تصفیه آب و نیز متاثر بودن این فرآیند از پارامترهای مختلف و متعدد، مطالعات صورت گرفته در این زمینه برای بهینه سازی عملیات جهت حذف آلاینده های مختلف از آب بسیار مورد توجه است. بنابراین در تحقیق حاضر، روش انعقاد ولختهسازی به عنوان متداولترین روش جهت تصفیه آب مورد بررسی قرار میگیرد و فاکتورهای مهم و تاثیرگذار بر این فرآیند عنوان میشود تا خواننده بتواند با چگونگی عملکرد این فرآیند و انتخاب شرایط بهینه عملیاتی آن آشنا شود و منعقدکننده مناسب را با در نظرگرفتن شرایط بهینه جهت انجام فرآیند تصفیه با توجه به نوع آب مورد نظر انتخاب کند.

کلیدواژه ها

آب، تصفیه، انعقاد و لختهسازی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.