شناسایی و ارزیابی خطرات موجود در مرکز دفن و پردازش پسماند به روش ویلیام فاین
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی عمران، معماری، مدیریت شهری و محیط زیست در هزاره سوم
- کد COI اختصاصی: SDUMEW01_019
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1238
نویسندگان
مسیول HSE سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج
کارشناس HSE مرکز دفن و پردازش
چکیده
با روند افزایش جمعیت و گسترش فعالیتهای صنعتی ، تولید کالا و به تبع آن مصرف انبوه در جوامع امروزی باعث شده تا هرروز پسماند بیشتری تولید گردد و بدین لحاظ هر سازمانی نیاز به مدیریت های نوین دارد که باعث بهبود بهره وری سیستمهای مدیریتی و ارایه نتایج مفید باشد . فعالیتهایی تحت عنوان مدیریت ایمنی و بهداشت و محیط زیست که در آن کارگران بدون ترس از حادثه ، بیماریهای شغلی و بدون آلودگیهای محیط زیست در آن فعالیت نمایند. جمع آوری پسماند از مبادیتولید و انتقال آن به ایستگاههای میانی و تجمیع و ذخیره سازی و در نهایت انتقال آنها به مجتمع های پردازش و دفع زندگیروزمره جامعه شهری را باتهدیدهای بهداشتی رو برو می کند . همچنین با گستردگی فعالیت های سازمان مدیریت پسماند شرایط نا ایمن و پتانسیل ایجاد حوادث در تمامی فرایندهای موجود محسوس و قابل شناسایی است. . علاوه بر آن جنبه هایزیست محیطی فرایندهای عملیاتی سازمان ، آثار سویی بر محیط زیست داشته که این موضوع مغایر با اصول می باشد . بدین منظور وجود سیستمHSEدر راستای حفظ منابع طبیعی و صیانت از منابع انسانی و جلوگیری از عوارض بهداشتی و پیشگیری ) از وقوع حوادث ضروری است.)مقصود لو- 9831در این پژوهش خطرات موجود در مراکز پردازش و دفن پسماند مورد شناسایی و ارزیابی قرار گرفته است، که شامل مواردذیل می باشد :فاز 9 ( طراحی فرایندها و شرح فرایندهافاز 2( شناسایی خطراتفاز 8( ارزیابی ریسککلیدواژه ها
حوادث ، ارزیابی ریسک ، مرکز پردازش و دفن پسماند ، ویلیام فاین ،HSEمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.