بررسی وضعیت و کارکرد پارک ها و فضاهای سبز( تفریحی، گردشگری)شهر سیاهکل
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: همایش آمایش سرزمین،جایگاه خزر و چشم انداز توسعه گیلان
- کد COI اختصاصی: LPCCDPG01_034
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 567
نویسندگان
استادیار گروه جغرافیای سیاسی دانشگاه آزاد واحدرشت
کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری
چکیده
شهر همچون موجود زنده به مرور زمان شکل نهایی خود را پیدا میکند و تصویر جدید تری از خود به نمایش می گذارد.ادبیات توسعه شهری در حال تحول جدی از روند سنتی خود به عرصه های تعامل گسترده با پارادایم مدیریت شهری استکه نمودهای آن هر روز در زندگی شهروندان تبلور می یابد . در این میان به بررسی پارک ها و فضای سبز شهری به عنوان فضاهای عمومی شهر و کاربری های عمومی موثر به ویژه فضایسبز یکی از رهیافت های سازنده به شمار می آید که با اهداف عملکرد فضای سبز شهری ایجاد دید بصری مطلوب و برآوردن آسایش جسمی و روانی کاربران صورت می پذیرد . در این پایان نامه از جدول،نمودار،تصویر و نقشه بهره گیری شده است.درپژوهش حاضر ابتدا به بررسی وضعیت و کارکرد پارک ها و فضاهای سبزشهر سیاهکل از جمله ویژگیهای پراکنش این عناصرپرداخته شده است که از نظم خاصی پیروی نمی کنند و دارای کیفیت پایینی هستند . پژوهش حاضر از نوع توصیفی- تحلیلی میباشد و در این راستا بخش عمده مطالب استفاده شده از طریق مشاهدات میدانی، مطالعات کتابخانه ای و تهیهپرسشنامه جمع آوری شده است ، سپس با استاندارهای رایج مقایسه و تطبیق داده میشود که یکی از اهداف در این پژوهش مطابقت نداشتن میزان پارک ها و فضای سبز شهرسیاهکل با استاندارد های موجود می باشد و اصلی ترین پرسش در این پژوهش وضعیت و کارکرد پارک ها و فضاهای سبز شهر سیاهکل چگونه است . در نهایت از طریق نتایج به دست آمده که مکانیابی پارکها و فضاهای سبز از لحاظ دسترسی در حدمطلوبی بوده ولی از نظر مطلوبیت و رفاهیت ضعیف ارزیابی شده اند و با استانداردهای موجود مطابقت ندارندو مشکلات، نارسایی های این پارک ها مشخص شده و راهکارهای مناسب در جهت بهبود پارک ها و فضای سبز بیان شده است.کلیدواژه ها
پارک ، شهر ، مدیریت شهری ، فضای سبز ، سیاهکلمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد سازگار با محیط زیست در صنعت ساختمان بتن سبز و بازیافتی رویکردی موثر در توسعه پایدار
- بررسی جایگاه مناطق حفاظت شده ایران و نقش مشارکت های مردمی در حفاظت از مناطق
- مروری بر مقایسه اثر سمیت نانوذرات فلزی مختلف، روی آبشش ماهی ها
- مطالعه مدیریت ازن و عوامل آلودگی محیط زیست
- پارامترهای محیط زیستی یا فعالیت های انسانی کدام یک بیشترین تاثیر را بر غلظت متان اتمسفری ایران دارند؟
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.