بررسی و رفع چسبندگی غبار در تجهیزات پایین دستی کوره ذوب فلاش مس خاتون آباد

  • سال انتشار: 1387
  • محل انتشار: دوازدهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران
  • کد COI اختصاصی: NICEC12_762
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1498
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی اکبر لطفی نیستانک

گروه پژوهشی الکترومکانیک، جهاد دانشگاهی علم و صنعت ایران

محمد رضا طاری بخش

چکیده

از مشکلاتی که در بخش پایین دستی کوره ذوب فلاش وجود دارد چسبندگی بالای غبار و واکنش پذیر بودن آن می باشد. یکی از روشهای حل این مشکل وارد کردن هوای سولفاتاسیو ن به داخل بخش تشعشعی بویلر می باشد. در این مقاله اثر پدیده سولفاتاسیون در ابتدای بویلر بر روی کاهش چسبندگی غبار در نقاط مختلف فرآیند مورد بررسی واقع شده و وضعیت چسبندگی غبار در الکتروفیلتر و بویلر بطور کیفی و کمی مورد مطالعه و بررسی قرار گرفته شده است. همچنین در این تحقیق نشان داده شده با انجام عملیات سولفاتاسیون علاوه بر افزایش راندمان بازیافت حرارت در بویلر، عملکرد الکتروفیلتر نیز بسیار بهبود داشته است. و نیز از آسیب بر روی صفحات جذب و دفرمه شدن آنها ، شکستن مقره ها و افت شدید راندمان غبارگیری الکتروفیلترجلوگیری به عمل آمده است. مقاله حاضر نتیجه کاری کاملا صنعتی در واحد ذوب فلاش مس خاتون آباد می باشد.

کلیدواژه ها

الکتروفیلتر ، بویلر بازیابی حرارتی ، کوره ذوب فلاش، هوای سولفاتاسیون ، خودسوزی، چسبندگی غبار

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.