بررسی و تحلیل آثار تادو آندو از دیدگاه نظریه پردازان معاصر
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی کاربرد پژوهش و تحقیق در علوم و مهندسی
- کد COI اختصاصی: ISECONF01_027
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2645
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری,واحد تهران شرق,دانشگاه آزاد اسلامی,تهران,ایران
استادیار گروه معماری,واحد تهران شرق,دانشگاه آزاد اسلامی,تهران,ایران
چکیده
تادایو آندو تعالیم فراگرفته و غیر آکادمیک خود را به عنوان یک معمار با سفرهای آموزشی به اروپا، آمریکا،آفریقا و مطالعه بر روی خانه های فرانک لویدرایت و آثار معماری مدرنیسم قدیمی تکمیل کرد. دراین مقاله سعی بر آن است به روش تحلیل استدلالی فرایند شکل گیری آثار تادایوآندو،از دیدگاه مبانی نظری و روش های طراحی مورد بررسی قرار گیرد.به همین منظور دو اثر معروف تادایو آندو معبد آب و کلیسای نور انتخاب شده تا با بررسی روش های طراحی اتخاذ شده و فرایند طراحی این دو مجموعه به ایده های طراحی وی پی برده شود. مصالح معماری آندو، بتن خام، خورشید، آسمان، سایه و آب یا به عبارت بهتر، فضا است. تاکید او بر این نکته است که کاربران هر فضا باید طبیعت را تجربه و احساس کنند که این موارد ریشه در سنت منطقه ای زیستگاه او - کانزایی - دارد. عناصر اصلی و متناقص معماری آندو عبارتند از نظم، مردم و احساسات انسانی. او در معماری خود، به گونه ای متضاد آنها را با هم ارتباط می دهد و میان آنها تفاهمی ایجاد می کند که از آن جمله می توان به فرم در برابر فرم و فضا داخل در برابر خارج و طبیعت در برابر هندسه اشاره نمود.آندو در اکثر طرحهایش از جذابیت فرم صرفنظر کرده و بر جذابیت فضا تاکید می ورزد.کلیدواژه ها
تادایو آندو،فضا،سنت،اصول معماری سنتی ژاپنیمقالات مرتبط جدید
- بررسی به کارگیری سیستم ذخیره سازی انرژی با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر
- اقدامات لازم برای حفاظت از محیط زیست دریایی
- ارائه طرح مبتنی بر رایانش ابری جهت ارتقاء بهره وری صنایع خودروسازی (مطالعه موردی: مدیران خودرو)
- مروری بر تکنولوژی ماکرویو برای خردایش سنگ های کمیاب
- کاربرد و بکارگیری تکنولوژی های اینترنت اشیا ، یادگیری ماشین و پردازش تصویر در امنیت و کنترل خودرو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.