بررسی کارایی فیلتر ذره ای و ذره ای منظم با فیلتر کالمن دارای ضریب حذف شوندگی با برای کلاس سیستم غیرخطی

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی دستاورهای نوین در برق وکامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: NCAEC02_053
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 474
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد محمدپور فروتقه

کارشناسی ارشدف دانشکده برق، دانشگاه علم و صنعتی ایران

سعید عباداللهی

استادیار، دانشکده برق، دانشگاه علم و صنعت ایران

چکیده

در این مقاله به مقایسه کارآیی فیلتر کالمن با استفاده از ضریب حذف شوندگی تطبیقی و فیلتر ذره ای (Particle Filter) پرداخته شده است. در فیلتر کالمن مرسوم برای شبیه سازی سیستم ها از داده های همزمان (Synchronous) و ویژگی های احتمالی (Stochastic) معین استفاده می کند در سیستم های خطی همراه با نویز گوسی تخمین مدل حالت با فیلتر کالمن به خوبی انجام می شود و کمترین میانگین مربعات فراهم می شود. در فیلتر کالمن توسعه یافته با ضریب حذف شوندگی تطبیقی Fading Extended) Kalman Filter Adaptive) اثر نامعینی واریانس نویز کاهش پیدا کرده است. با توجه به محل قرار گیری ضریب حذف شوندگی (Fading Factor) سه نوع معادله برای واریانس خطا وجود دارد. برای پردازش روی خط داده ها و همچنین تحلیل سیستم های ناگوسی و غیرخطی استفاده از فیلترهای ذره گسترش پیدا کرده است. فیلتر ذره روش های مونتوکارلوی پی دی پی هستند که از نقاط توده ای استفاده میکنند که قابل اعمال به همه سیستم ها می باشند.

کلیدواژه ها

فیلتر کالمن، فیلتر ذره ای، ضریب حذف شوندگی تطبیقی، سیستم های ناگوسی و غیرخطی، مونتوکارلو

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.