تحلیل موانع مشارکت ورزشی دختران دانشجو با استفاده از مدل سلسله مراتبی موانع کرافورد
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: دومین همایش ملی دستاوردهای نوین تربیت بدنی و ورزش
- کد COI اختصاصی: IUCSPORT02_083
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 660
نویسندگان
دانشجوی دکتری مدیریت ورزشی واحد بروجرد ، دانشگاه آزاد اسلامی، بروجرد،ایران.
کارشناس ارشد مدیریت آموزشی، دانشگاه آزاد اسلامی، بروجرد،ایران.
چکیده
هدف این تحقیق بررسی سلسله موانع مشارکت ورزشی دختران با استفاده از مدل سلسله مراتبی موانع کرافورد است. روش تحقیق توصیفی از نوع مقایسه ای است که به شیوه میدانی انجام شد. جامعه آماری تحقیق را کلیه دانشجویان دختر آموزشکده سما و دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد تشکیل دادند، که با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی ساده تعداد 427 نفر به عنوان نمونه آماری انتخاب شدند ابزار جمع آوری اطلاعات در تحقیق حاضر پرسشنامه موانع مشارکت ورزشی براساس مدل کرافورد آقایی و فتاحیان ( 1391 ) بود، روایی صوری و محتوایی این تحقیق توسط 12 تن از اساتید تربیت بدنی و متخصصین این امر مورد تایید قرار گرفت. و ضریب آلفای کرونباخ پس از یک مطالعه مقدماتی بر روی 40 نفر a=0/87 به دست آمد. برای تجزیه و تحلیل داده های تحقیق از آزمون فریدمن و t تک نمونه ای و t مستقل استفاده شد. کلیه مراحل تجزیه و تحلیل با استفاده نرم افزار spss نسخه 18 صورت گرفت. نتایج نشان داد در هر دو دانشگاه ( آزاد اسلامی و سما) به ترتیب موانع فردی، موانع بین فردی و موانع ساختاری در اولویت اول تا سوم قرار دارند، اولویت بندی موانع مشارکت ورزشی دختران در سه حوزه مذکور قابل تطبیق با مدل هرمی موانع کرافورد بود، بنابراین توجه به هر سه موانع در تحقیق پیش رو لازم و ضروری است و برطرف کردن موانع درون فردی ساختاری گام موثر و مفیدی در پیشرفت فرهنگ ورزش و سلامت دانشجویان دختر به شمار می رود.کلیدواژه ها
دانشجویان دختر، کرافورد، مشارکت ورزشی، موانع بین فردی، موانع ساختاری، موانع فردی،مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی موانع مدیریتی اماکن ورزشی خصوصی سازی شده در شهر تهران
- بازطراحی سیاست گذاری ورزشی با رویکرد مشارکت محور: از ورزشکار تا سیاست گذار
- بررسی میزان شیوع آسیب های رشته میل گیری سنگین در ورزشکاران نخبه ورزش زورخانه ای ایران
- بررسی عوامل و راهکارهای موثر برتوسعه گردشگری منطقه آزاد کیش با تاکید بر جاذبه های طبیعی ورزشی
- نقش دخالت های سیاسی در انتصاب مدیران در فدراسیون های ورزشی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.