مطالعه رابطه بین مدیریت ارتباط با مشتری الکترونیک و تاثیر آن بر توسعه و سودآوری بانکها

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: دومین همایش ملی علوم و فناوری های نوین ایران
  • کد COI اختصاصی: PFCONF02_138
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 549
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

صفا ولی زاده

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قروه

رضا کیهانی حکمت

دکتری اقتصاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد قروه

سمیرا قربانی

دانشجوی کارشناسی ارشد حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد قروه

امیر عبدالمحمدی

کارشناسی ارشد تربیت بدنی و علوم ورزشی آموزش و پرورش شهرستان ایلام

چکیده

با توجه به حجم معاملات تجارت الکترونیک، شرکتها در معرض رقابتی سنگین قرار گرفته اند. موج تجارت الکترونیکی تقریبا همه شرکتها را در تمامی اقتصادها تحت تاثیر قرا رداده است و این شرکتها ناگزیر از ورود به عرصه تجارت الکترونیکی هستند مدیریت ارتباط با مشتری به عنوان ابزاری برای افزایش سودآوری خود می نگرند. و این پژوهش می تواند در ارایه مدل مفهومی و کاربردی راهکارهایی برای این خلاء بدست آورد این پژوهش به مطالعه رابطه بین مدیریت ارتباط با مشتری الکترونیک و تاثیر آن بر توسعه و سودآوری بانکهای شهر ایلام در سال 1395 می پردازد، تحقیق حاضر از بعد جمعآوری اطلاعات تحقیق توصیفی و از نوع پیمایشی و از نظر هدف کاربردی می باشد، برای جمع آوری اطلاعات مورد نظر جهت آزمون فرضیه ها و سنجش نظرات مشتریان، از پرسشنامه استفاده شده است که همان روش جمع آوری میدانی اطلاعات است جامعه اماری این پژوهش مشتریان بانکها خصوصی و دولتی در سطح شهر ایلام در سال 1395 می باشند و روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای ساده استفاده می شود و حجم نمونه با استفاده از فرمول کوکران تعداد 250 پرسشنامه در میان جامعه آماری توزیع گردید. در تجزیه و تحلیل آماری با استفاده از نرم افزارهای AMOS و SPSS از دو آمار توصیفی و آمار استنباطی استفاده شده است به منظور بررسی رابطه بین متغیرهای مستقل و متغیرهای وابسته و فرضیه تحقیق با استفاده از نرم افزار SPSS از آزمون و معیارهای مربوطه استفاده می شود در پایان فرضیات این پژوهش که شامل هشت فرضیه بود و همگی مورد تایید قرار گرفتند.

کلیدواژه ها

لاتینCRM، مدیریت ارتباط با مشتری، بانک، مشتری الکترونیک، توسعه سازمان، سود سازمان

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.