معرفی انواع رگرسیونها و پیشبینیهای اورژانس بیمارستانی

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: دومین همایش ملی علوم و فناوری های نوین ایران
  • کد COI اختصاصی: PFCONF02_085
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 585
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امین شامحمدی

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده فنی مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان

زیاد بادهیان

دکتری، هییتعلمی دانشکده علوم پایه گروه ریاضی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان

چکیده

مدیران بخشهای اورژانس در بیمارستانهای با حجم مراجعین بالا، با مشکلاتی در حوزه مدیریت این بخشها روبهرو هستند. افزایش مدتزمان گردش کار بیماران در بخش اورژانس، بهعنوان یکی از این موارد، دارای عوارض و اثرات سویی است که در فرآیندها خود را نشان میدهد. بنابراین برای اطمینان از اثربخشی خدمات اورژانس باید عملکرد بخش اورژانس را سنجد. مدیریت و ارزیابی فعالیتهای اورژانس و ارایه خدمات مطلوب به بیماران، تنها با داشتن اطلاعات صحیح از وضعیت موجود امکانپذیر است. امروزه ابزار وروشهای مختلفی برای سنجش عملکرد در سازمانها به کار میرود. درصورتیکه ارزیابی عملکرد بهطور صحیح و مستمر انجام شود، موجب ارتقا و پاسخگویی دستگاههای اجرایی و اعتماد عمومی به عملکرد سازمانها، کارایی و اثربخشی بخش دولتی و خصوصی خواهد شد. روند افزایشی بار مراجعه مردم به اورژانسها، لزوم ارتقا مستمر کیفیت خدمات اورژانس و افزایش رضایت بیماران و نبود تحلیل وضعیت جامع در مقطع کنونی از شاخصهای بخشهای اورژانس بیمارستانی به لزوم تدوین سند سیاست ارتقای بخشهای اورژانسبیمارستانی منجر گردیده است. مدلهای آماری نظیر مدل رگرسیون خطی و غیرخطی، تحلیل خوشهای، تحلیل ممیزی، تحلیل سریهای زمانی در امور مطالعاتی که توسط پژوهشگران رشتههای مختلف صورت میگیرد با دو هدف کلیدی تعیین روابط بین متغیرها و انجام پیشبینی مورداستفاده قرار میگیرند. انتخاب روش مدلسازی و تحلیل آن به ماهیت متغیرها و شرایط حاکم بر مسیله بستگی دارد. هدف از این مطالعه نگاه کلی به توانایی انواع رگرسیون در مطالعات و تحقیقات پزشکی و بررسی و کاربرد آن درپیشبینی_هایتعداد مراجعین به بخش اورژانس بیمارستانی هست. و همچنین بررسی تعداد مراجعین برحسب نوع بیماری می باشد

کلیدواژه ها

رگرسیون، اورژانس بیمارستانی، پیشبینی،مدلسازی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.