بررسی ارتباط بین مدیریت جهادی و اثربخشی سازمانی در شرکت آبفارتهران

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی اقتصاد،مدیریت،حسابداری با رویکرد ارزش آفرینی
  • کد COI اختصاصی: MAVC04_201
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 522
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

هادی صفری

کارشناس ارشدمنابع انسانی،کارشناس مالی آبفارتهران

محمد اسکندری

کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی، مدرس مدعو دانشگاه (پیام نور، سما و علمی کاربردی)

پگاه محمدپور

دانشجو دکترای تخصصی مدیریت محیط زیست، کارشناس ارشد HSE آبفارتهران

رضا پوررجب

رییس هییت مدیره ومدیرعامل شرکت آب وفاضلاب روستایی استان تهران

چکیده

تحقیق حاضر به منظور بررسی ارتباط بین مدیریت جهادی و اثربخشی سازمانی در شرکت آبفارتهران انجام گرفته و این تحقیق با روشی توصیفی و پیمایشیصورت پذیرفته است. از آن جا که هدف بررسی ارتباط بین متغیر ها بوده است این تحقیق از نوع همبستگی نیز می باشد. جامعه آماری شامل کلیه کارکنانآبفار تهران بوده که تعدادشان 233 نفر می باشد و از آنجا که دسترسی به تمامی اعضای جامعه وجود داشته با روش سرشماری تمامی اعضای جامعه به عنوان نمونه آماری در نظر گرفته شده است؛ پایایی تحقیق با روش آلفای کرونباخ سنجش شد که عددی معادل 0/780 بوده که نشانگر پایایی و اعتبار قابل قبول تحقیق بوده است، برای تجزیه و تحلیل داده ها نیز از نرم افزار spss استفاده شده است، آمار توصیفی حاکی از آن بود که مدیریت جهادی با میانگین 3/14 و اثربخشی سازمانی با میانگین 3/49 در سطحی بالاتر از متوسط قرار داشتند، همچنین فرضیه اصلی تحقیق مبنی بر بررسی ارتباط معنادار بین مدیریت جهادی و اثربخشی سازمانی در شرکت آبفارتهران با ضریب همبستگی 0/363 در سطح اطمینان 99 درصد مورد تایید قرار گرفت؛لازم به ذکراست فرضیه های فرعی تحقیق مبنی بر ارتباط معنادار بین مولفه های بعد ساختاری مدیریت جهادی واثربخشی سازمانی باضریب همبستگی 0/310 در سطح اطمینان 99 درصد، ومولفه های بعد رفتاری مدیریت جهادی واثربخشی سازمانی باضریب همبستگی 0/470 در سطح اطمینان 99 درصد ومولفه های بعدزمینه ای مدیریت جهادی و اثربخشی سازمانی با ضریب همبستگی 0/370 در سطح اطمینان 99 درصد همگی مورد تایید قرار گرفتند.

کلیدواژه ها

مدیریت جهادی، اثربخشی سازمانی، ساختاری،رفتاری، زمینه ای، آبفارتهران

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.