بررسی و مقایسهی سیمای حضرت ایوب (ع)با تاکید بر صبر ایشان( از دیدگاه قرآن کریم )آیات وروایات و عرفان اسلامی
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: کنگره بین المللی زبان و ادبیات
- کد COI اختصاصی: LPMCONF01_0429
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 3982
نویسندگان
استادیار و عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی
استاد دانشگاه محقق اردبیلی
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه محقق اردبیلی
چکیده
مخلوقات الهی هرکدام دارای غایت و هدفی هستند که خداوند آنها را به سوی آن غایت و هدف، هدایت میکند. یکی از شیوههای ظریف در هدایت بشری بیان قصهها و داستانهایی است که برای عبرت و درسآموزی است نه جهت سرگرمی.قصهها و داستانهایی که در واقع به عنوان یک برنامهی عالی عرفانی است. در میان داستانها نیز، داستان انبیاء و اولیاء از جایگاهی ویژه برخوردار است چراکه داستان آنها به عنوان بهترین درس اخلاق و معرفت و خداشناسی است. مقالهیحاضر با روش تحلیلی و تطبیقی به بررسی و مقایسهی سیمای حضرت ایوب (ع)با تاکید بر صبر ایشان( از دیدگاه قرآن کریم )آیات و روایات( و عرفان اسلامی میپردازد. در قرآن کریم که به صورت کوتاه و مختصر به داستان ایشان اشاره شده است از حضرت ایوب (ع) به عنوان اسوه و الگوی صبر و فضیلت یاد میشود و در روایات نیز به جنبههای مختلف رنجها و مشکلات ایشان پرداخته شده است. در عرفان اسلامی حضرت ایوب (ع) به عنوان سالک الی ا... است که در جستجوی علم یقینی دردهایی را به جان میخرد و بدین ترتیب در برابرش راهی به سوی حق پیدا میشودکلیدواژه ها
ایوب، صبر ایوب، آیات، روایات، عرفان اسلامیمقالات مرتبط جدید
- بررسی گذرا بودن عالم محسوسات در رباعیات بیدل دهلوی
- نقش بحران های هویتی در شعر شاعران معاصر ایران: مطالعه ای تطبیقی بر بحران های فرهنگی، جنسی، اجتماعی و زبانی
- بررسی مولفه های نقد اجتماعی مربوط به کودتای ۲۸ مرداد در اشعار نیما و سایه
- هوش مصنوعی و تحول در آموزش ادبیات فارسی: چالش ها و فرصت ها
- علوم و فنون ادبی در عصر هوش مصنوعی: بازتعریف روش های تدریس و پژوهش
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.