گسترش تعاملات بین المللی و پیشرفت گردشگری ورزشی نمونه موردی استان فارس با تاکید بر جاذبه های طبیعی

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: دهمین کنگره پیشگامان پیشرفت
  • کد COI اختصاصی: KPIP10_380
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 479
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدعلی میرحسینی

استادیار تربیت بدنی و علوم ورزشی، مدیریت ورزشی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز

نیلوفر آزادی

کارشناس ارشدمدیریت ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز

لیلا اکبری

کارشناس ارشد مدیریت ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز

مهدی شهپری

کارشناس ارشد مدیریت ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز

چکیده

هدف گسترش تعاملات بین المللی و پیشرفت گردشگری ورزشی نمونه موردی استان فارس با تاکید بر جاذبه های طبیعی بود. تحقیق حاضر توصیفی و به صورت میدانی انجام شد، جامعه ی آماری را 167 نفر تشکیل می دادند. برای گردآوری اطلاعات از پرسشنامه ی محقق ساخته استفاده شد که پس از تایید روایی ، پایایی آن (95/0) به دست آمد. برای تجزیه و تحلیل داده ها در بخش آمار توصیفی از میانگین، فراوانی، نمودار، جدول...و در بخش آمار استنباطی از تحلیل عامل اکتشافی، آزمون کولموگروف اسمیرنوف، آزمون رتبه بندی فریدمن با استفاده از نرم افزار spss20 استفاده شد. یافته هانشان داد که عوامل مربوط به ورزش های زمستانی با میانگین رتبه ی (62/6)، عوامل مربوط به ورزش های تابستانی با میانگین رتبه ی (76/5)، عوامل مربوط به طبیعت گردی و دامنه نوردی با میانگین رتبه ی (66/4)، عوامل مربوط به کوهنوردی و غارنوردی با میانگین رتبه ی (55/4)، عوامل مربوط به طبیعت درمانی با میانگین رتبه ی (54/2)، عوامل مربوط به بیابانگری با میانگین رتبه ی (48/1)، به ترتیب بیشترین تا کمترین اهمیت را در توسعه ی گردشگری ورزشی استان فارس به خود اختصاص دادند و تمامی هفت فاکتور در توسعه ی گردشگری ورزشی برای گسترش تعاملات بین المللی تاثیر گذار است. همچنین گردشگری ورزشی، به دلیل اینکه به زبان یا فرهنگ خاص محدود نیست، همه فرهنگ ها را در بر می گیرد و این برای کشورهایی که به دلایل اعتقادی و دینی در جذب گردشگر ناموفق بوده اند، بستری مناسب را فراهم می سازد.

کلیدواژه ها

تعاملات بین المللی، پیشرفت، پیشرفت گردشگری، جاذبه های طبیعی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.