سیموله واحد گل قرمز با هدف بررسی وضعیت ته نشینی

  • سال انتشار: 1387
  • محل انتشار: دوازدهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران
  • کد COI اختصاصی: NICEC12_224
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1203
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رضا سلیمی

شهرستان جاجرم- مجتمع آلومینا- بخش تحقیقات

علیرضا خانی

شهرستان جاجرم – مجتمع آلومینا- بخش تحقیقات

سعیده رضوانی

شهرستان جاجرم – مجتمع آلومینا- بخش تحقیقات

چکیده

در این پروژه اثر اضافه نمودن یک واشر به سیستم شستشو در بخش ته نشینی گل قرمز با انجام تست های آزمایشگاهی و سیموله کردن واحد و مقایسه هر دو حالت یعنی عملیات با 3 واشر و 4 واشر پس از افزودن، مورد بررسی قرار گرفته است .یعنی ابتدا واحد گل قرمز درمجتمع الومینای ایران توسط نرم افزار aspe سیموله گشته پس از افزایش یک واشر به بخش ته نشینی مجددا سیموله انجام شده و اثر این افزایش واشر در میزان بازیافت سود که بهمراه گل قرمز تلف می شود بررسی ونتیجه مثبت ارزیابی شده است.

کلیدواژه ها

سیموله،گل قرمز،واشر

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.