بررسی تاثیر سرمایه گذاری بخش خصوصی در افزایش سطح درآمد مردم استان کهگیلویه و بویراحمد
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت و سومین کنفرانس کارآفرینی و نوآوری های باز
- کد COI اختصاصی: MOCONF06_310
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 454
نویسندگان
گروه مدیریت، واحد یاسوج ، دانشگاه آزاد اسلامی، یاسوج ، ایران
گروه مدیریت، واحد یاسوج ، دانشگاه آزاد اسلامی، یاسوج ، ایران
چکیده
هدف از پژوهش حاضر بررسی تاثیر سرمایه گذاری بخش خصوصی در افزایش سطح درآمد مردم استان کهگیلویه و بویراحمد انجام شد. جامعه آماری این تحقیق را چهار گروه ناهمگن متشکل از گردشگران استان کهگیلویه و بویر احمد، تعدادی از روسای شرکت های تجاری، تعدادی از مدیران و کارکنان بانکهای خصوصی و دولتی و تعدادی از کارکنان و مدیران سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تشکیل میدهند. تعداد کل مدیران شرکت های ثبت شده در اداره صنعت و معدن استان 120 نفر و تعداد کارکنان سازمان میراث فرهنگی استان 98 نفر می باشد که در ادامه به وسیله فرمول کوکرن نمونه مورد نظر استخراج شدند. با توجه مشخص بودن جامعه اماری تعداد 67 گردشگر و 20 نفر از روسای شرکتهای سرمایهگذار در استان و 13 نفر از کارکنان اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان و 20 نفر از کارکنان و مدیران بانکهای مختلف استان به عنوان نمونه اتخاب گردیدند. ابزار مورد استفاده در این پژوهش، پرسشنامه بوده است، که در یک مطالعه مقدماتی روایی و پایایی این پرسشنامهها به اثبات رسید. روش تحقیق به کار گرفته شده در این پژوهش، روش توصیفی از نوع همبستگی و بر اساس هدف کاربردی است. به منظور تجزیه و تحلیل دادههای پژوهش، روشهای آماری توصیفی و استنباطی نظیر میانگین، انحراف معیار، آزمون کولموگروف اسمیرنوف و آزمون t استفاده شده است. دادهپردازی نیز با استفاده از نرمافزار SPSS و PLS SMART انجام گرفت. این تحقیق دارای یک فرضیه اصلی و چهار فرضیه فرعی است. نتایج معادلات ساختاری نشان داد که تمامی فرضیات مثبت و معنیداری است. نتایج معادلات ساختاری نشان داد که تمامی فرضیات مثبت و معنیداری است. نتایج این تحقیق نشان داد که سرمایهگذاری بخش خصوصی بیشترین تاثیر را بر افزایش سطح درآمد مردم استان کهگیلویه و بویراحمد ایفا میکندکلیدواژه ها
سرمایه گذاری بخش خصوصی، صنعت گردشگری، ایجاد فرصتهای شغلی، رونق بخش خدماتمقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر فرهنگ سازمانی بر پیشگیری از تقلب: ارتباط آن با مثلث تقلب، سوت زنی و حسابرسی
- بررسی تاثیر مدیریت دانش بر تفکر استراتژیک منابع انسانی در بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر
- الگویی برای برنامه ریزی و ارزیابی پارک های علم و فناوری مبتنی بر مدل منطقی
- جایگاه زنان در حسابداری و حسابرسی: مروری بر چالش ها و مسیر رو به جلو
- تحلیل عوامل موثر بر گرایش مشتریان به استفاده از محصوالت اعتباری ( BNPL )
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.