بررسی تاثیر بازاریابی رابطه ای داخلی IRM بر روابط مشتری با رویکرد کسب مزیت رقابتی، در بیمارستان های دولتی شهرستان گنبد کاووس

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 382

فایل این مقاله در 20 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

MOCONF06_022

تاریخ نمایه سازی: 6 اردیبهشت 1396

چکیده مقاله:

دنیا پس از انقلاب صنعتی دچار تغییر و تحول اساسی در تمام ابعاد گردیده است. با توجه به اهمیت و تاثیر رضایت و وفاداری مشتری در بیشتر نمودن سهم بازار، سازمان ها به مدیریت ارتباط با مشتری به عنوان ابزاری برای افزایش سودآوری خود می نگرند .همچن ین با توجه به اینکه بازاریابی داخلی به منزله ایجاد یک بازار داخلی در سازمان توسط کارکنان است،اعضای این بازار باید برای برآورده کردن نیاز ها و خواسته های مشتریان خارجی آموزش ببینند و پاداش دریافت کنند و برانگیخته شوند. امروزه این نه تنها در سازمان های خدماتی بلکه در سایر سازمان ها نیز کاربرد دارد. لذا هدف از این مطالعه بررسی تاثیر بازاریابی رابطه ای داخلی بر روابط مشتری با رویکرد کسب مزیت رقابتی در بیمارستان های دولتی شهرستان گنبد کاووس است .روش تحقیق در این پژوهش توصیفی - پیمایشی از نوع همبستگی است و جامعهی آماری آن،کلیه کارمندان و پرسنل بیمارستان های دولتی شهرستان گنبد کاووس به تعداد 600 نفرمی باشد و تعداد نمونه نیز بر اساس روش نمونهگیری تصادفی ساده و با استفاده از جدول کرجسی و مورگان،234نفر بوده است . ابزار گردآوری دادهها در این پژوهش پرسشنامه است که جهت سنجش متغیر بازاریابی داخلی از پرسشنامه استاندارد لینگز( 2004 (وجهت سنجش متغیر روابط مشتری در تحقیق حاضر از پرسشنامه استاندارد دکتر مقیمی( 1387 (استفاده شده است که ضریب آلفای کرونباخ همه آنها بالای 7/0 بوده است. جهت تجزیهوتحلیل دادهها از از آزمون ضریب همبستگی پیرسون با استفاده از نرم افزار spss استفاده شده است.نتایج تحقیق حاکی از آن است که بین فعالیت های بازاریابی رابطه ای داخلی و رضایتمندی مشتری، فعالیت های بازاریابی رابطه ای داخلی و نگرش کارکنان به عواطف مثبت کارکنان، فعالیت های بازاریابی رابطه ای داخلی و نیروی کار احساسی از مشتریان داخلی ، رضایت مشتری داخلی و نیروی کار احساسی مشتریان داخلی، نگرش کارکنان به عواطف مثبت کارکنان و کار احساسی مشتریان داخلی، کار احساسی مشتریان داخلی و کیفیت خدمات ارایه شده، کار احساسی مشتریان داخلی و تفاهم در روابط مشتری کارمند، کیفیت خدمات و روابط مشتری، تفاهم در روابط مشتری کارمند و روابط مشتریان رابطه مثبت و معنادار وجود دارد.

کلیدواژه ها:

نویسندگان

هرمز مهرانی

گروه مدیریت،واحد علی آباد کتول،دانشگاه آزاد اسلامی،علی آبادکتول،ایران

مجید صفدری

کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی بازاریابی

منصوره صادقی

باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، واحد علی آباد کتول،دانشگاه آزاد اسلامی،علی آبادکتول،ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • - گو د ر زی، محهد (82 13) کلیا ت ...
  • - تا ج ز ا د ه، نمین (1389) _ ...
  • -Albert Maydeu- Olivares and Nora Lado .(2003) ", Marketing orientation ...
  • -Harrison, T. 2000, Financil Services Marketing, Edinburgh, Prentice Hall ...
  • -Kotler, P and Armstrong, G. and Saunders, J and Wong, ...
  • -Law, A. K. Y and Hui, Y. _ and Zhao, ...
  • -Lings, L.N. (2000), "Internationa marketing and supply chain m anagement", ...
  • -Molina, A and Martin- Consuegra, D and Esteban, A. (2007) ...
  • -Rashid, T. (2003), Relationship marketing case studies of personal experiences ...
  • نمایش کامل مراجع