انرژی ژیوترمال و بررسی آن درروشهای نوین طراحی وساخت
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: دومین همایش بین المللی و پنجمین همایش ملی عمران شهری با نگرش فناوریهای نوین
- کد COI اختصاصی: NCUD05_014
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 527
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحدسنندج
چکیده
هدف اصلی این مقاله ، این مقاله ، نحوه وروش های بکار گیری انرژی ژیو ترمال در جهت تامین نیازهایی از قبیل گرمایش ، سرمایش ، تهویه و آسایش فضاها می باشد ، چشمه های آب گرم جهنده وفواره های بخار ، صورتنمایشی این منبع انرژی هستند که در هر زمان مورد استفاده مردمان بوده وامروزه سعی در بهره برداری ازاین انرژی بصورت مدرن ودر اندازه های بیشتر است . بررسی ها نشان می دهد ، یکی از راه حل های کاهش تاثیر ساخت وساز برمحیط پیرامون وخلق محیطی ترمال یا زمین گرمایی در راستای ساخت وساز پایدار ، است . نتایج حاصل ازاین تحقیق که با روش توصیفی – تحلیلی تهیه شده نشان می دهد که که می توان به روش های مناسبی براساس پتانسیل ها و محدودیت های ایران ، برای استفاده از انرژی زمین گرمایی جهت تامین گرمایش وسرمایش ساختمان ها دست یافت . استفاده از این انرژی در معماری جدید ایران می تواند جایگزین بخشی از نیاز به منابع فسیلی به کار رفته در بخش ساختمان گردد. امری که در نهایت هم باعث کاهش مصرف انرژی در این بخش وهم باعث کاهش آلودگی های ناشی از مصرف سوخت های فسیلی می گردد.کلیدواژه ها
انرژی تجدید پذیر ، انرژی ژیوترمال ، ساخت و ساز پایدار ، معماری سنتی ایرانمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.