استفاده از طبقه بند تک کلاسه در ردگیری اشیاء

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: سومین کنفرانس سراسری نوآوری های اخیر در مهندسی برق و کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: COMCONF03_155
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 529
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیده سعیده غفاریان طباطبایی

دانشکده مهندسی- دانشگاه فردوسی مشهد

امیرحسین طاهری نیا

دانشکده مهندسی- دانشگاه فردوسی مشهد،

هادی صدوقی یزدی

دانشکده مهندسی- دانشگاه فردوسی مشهد،

احسان شمس داوودلی

دانشکده مهندسی- دانشگاه فردوسی مشهد

چکیده

معمولا مساله ردگیری ویدیو به صورت مساله ی طبقه بندی دودویی مطرح می شود که هدف را از پس زمینه متمایز می کند. طبقه بندهای دودویی که بدین منظور استفاده شده، توانایی ارایه مدل صحیحی از هدف را ندارند که باعث کاهش عملکرد سیستم ردگیر می شود. برای حل این مشکل از طبقه بندهای تک کلاسه استفاده می کنند، هرچند این مشکل تاحدودی توسط این طبقه بندها حل شده است اما به دلیل اینکه آن ها تنها از نمونه های کلاس هدف استفاده می کنند و پس زمینه را در نظر نمی گیرند، ممکن است باز موجب انحراف از هدف شوند. در این مقاله ابتدا به مقایسه عملکرد طبقه بندهای تک کلاسه مختلف در ردگیری پرداخته می شود، و همچنین برای رفع مشکل مذکور از طبقه بند تک کلاسه ای همراه با نمونه های منفی استفاده می شود که اطلاعات صحنه را نیز در ساخت مدل هدف دخالت می دهد. با توجه به نتایج و آزمایش ها، علاوه بر نتایج مقایسه ای، همچنین مشاهده می شود که استفاده از اطلاعات زمینه به عنوان نمونه های منفی در مقایسه با روشی که فقط از نمونه های مثبت استفاده می کند، باعث افزایش قابل ملاحظه کارایی ردگیر می شود.

کلیدواژه ها

ردگیری، طبقه بند تک کلاسه، انحراف، اطلاعات زمینه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.