خازن گذاری و بازآرایی شبکه در شبکه های شعاعی توزیع جهت کاهش تلفات با استفاده از الگوریتم بهینه سازی تجمعی ذرات

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: سومین کنفرانس سراسری نوآوری های اخیر در مهندسی برق و کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: COMCONF03_047
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 547
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عبدالحمید عباس شیاری

شرکت توزیع نیروی برق اهواز

چکیده

هدف این مقاله، مسیله خازن گذاری و بازآرایی شبکه در شبکه های شعاعی توزیع برق جهت کاهش تلفات با استفاده از الگوریتم بهینه سازی تجمعی ذرات می باشد. این دو مسیله از مسایل بسیار پرکاربرد در شبکه های توزیع شعاعی می باشند که با پیاده سازی آنها تلفات در شبکه توزیع برق که یکی از مهمترین و به روزترین مسایل مورد دغدغه شرکت های توزیع برق می باشد، کاهش قابل ملاحظه ای خواهد داشت. همراه با کاهش تلفات، مسیله دیگری که با پیاده سازی خازن گذاری و پیکربندی مجدد شبکه به آن دست یافته می شود، قرار گرفتن ولتاژ شبکه در محدوده موردنظر است. روش بهینه سازی پیاده سازی شده برای این امر، روش بهینه سازی تجمعی ذرات می باشد که کارایی و بهینه بودن خود را با ارایه ی شبیه سازی نشان می دهد. برای اثبات کارا بودن الگوریتم ارایه شده، شبکه 33 باسه IEEE و همچنین، یک فیدر نمونه از فیدرهای شرکت توزیع نیروی برق اهواز شامل فیدر 3032 زیتون با استفاده از این روش بهینه سازی پیاده سازی شده اند.

کلیدواژه ها

خازن گذاری، پیکربندی مجدد، شبکه توزیع، کاهش تلفات، بهینه سازی تجمعی ذرات

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.