لیست بندی دوستان در شبکه های اجتماعی با استفاده از الگوریتم GDPSO

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: سومین کنگره بین المللی کامپیوتر، برق و مخابرات
  • کد COI اختصاصی: ITCC03_338
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 570
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم سهی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین

فرشاد صفایی سمنانی

استادیار دانشگاه شهید بهشتی

چکیده

تمایل بسیار زیاد کاربران اینترنتی به شبکه های اجتماعی جهت به اشتراک گذاری اطلاعات و ارتباط با دیگران به شدتمورد توجه کاربران بدخواه قرار گرفته است و این موضوع، بیش از گذشته بر اهمیت صیانت از حریم های خصوصیافزوده است. لیست بندی دوستان یکی از مهمترین ملزومات سیاست های حریم خصوصی می باشد. در این مقاله به دنبالارایه الگوریتمی جهت لیست بندی دوستان شبکه اجتماعی شما هستیم. رویکرد ما برای لیست بندی، نوع روابط اجتماعیشما با دوستانتان در زندگی واقعی می باشد. الگوریتم ما با آنالیز هوشمند گراف دوستی شما، و بدون توجه به فعالیت ها واطلاعات شخصی شما و دوستانتان در شبکه اجتماعی، اقدام به ارایه اتوماتیک لیست دوستان خواهد نمود. ما برای حل اینمساله، یک الگوریتم دو گامی ارایه کرده ایم، در گام اول با استفاده از نسخه حریصانه الگوریتم بهینه سازی ازدحام ذرات،سرگروه لیست ها را مشخص خواهیم کرد و در گام دوم با استفاده از یک الگوریتم اکتشافی، به لیست بندی دوستان براساس سرگروه های تعیین شده خواهیم پرداخت.در طرح لیست بندی دوستان براساس رویکرد تعاملات روزانه افراد، حریمخصوصی کنترل می شود. نتایج حاصل از شبیه سازی نشان می دهد که این رویکرد نسبت به روشهای دیگر کارایی بهتری دارد.

کلیدواژه ها

آنالیز شبکه اجتماعی، ازدحام ذرات، لیست بندی دوستان، حریم خصوصی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.