بررسی مقاومت الکتریکی فیلامنت رسانای گرافن در فرایند چاپ سه بعدی به روش FDM
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: سومین کنگره بین المللی کامپیوتر، برق و مخابرات
- کد COI اختصاصی: ITCC03_229
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 642
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه علوم و فنون بابل
استادیار و مدیر گروه برق دانشگاه مازندران
چکیده
چاپ سه بعدی روشی مناسب برای نمونه سازی سریع قطعات است که روز به روز کاربردهای بیشتریدر زمینه های مختلف پیدا می کند. نمونه سازی قطعات مکانیکی با استفاده از فناوری چاپ سه بعدیبه سرعت درحال توسعه است. مزایای چاپ سه بعدی همچون هزینه پایین، مصرف بهینه انرژی و مواداولیه و امکان تولید اشکال مختلف بدون دخالت کاربر ازجمله مواردی هستند که استفاده از اینفناوری را توسعه بخشیده اند. تحقیقاتی در رابطه با به کار بردن چاپ سه بعدی درزمینه ی الکترونیکصورت گرفته است که با استفاده از موارد رسانا در طول فرایند چاپ سه بعدی به تولید مدارهایالکترونیکی پرداخته اند. یکی از این مواد رسانا فیلامنت گرافن است. از این ماده برای برقراری اتصالالکتریکی بین قطعات استفاده می شود درنتیجه مقدار مقاومت الکتریکی آن اهمیت بسیاری پیدا می-کند. در این مقاله به بررسی مقاومت الکتریکی فیلامنت رسانای گرافن پرداخته شده است و با آزمایشیکه طراحی شده و بررسی نتایج آن، رابطه ای برای مقدار مقاومت الکتریکی فیلامنت ارایه می شود.کلیدواژه ها
چاپ سه بعدی، فیلامنت رسانا، مقاومت الکتریکیمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.