راهکار بهبود امنیت در شبکه های رایانش ابری موبایل بر اساس معماری سیکلود

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: سومین کنگره بین المللی کامپیوتر، برق و مخابرات
  • کد COI اختصاصی: ITCC03_187
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 813
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیده مریم عمادی جمالی

دانشجوی کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات،گروه مهندسی کامپیوتر، دانشگاه یزد، یزد، ایران

فضل الله ادیب نیا

استادیار دانشگاه، گروه مهندسی کامپیوتر، دانشگاه یزد، یزد، ایران

کیارش میزانیان

استادیار دانشگاه، گروه مهندسی کامپیوتر، دانشگاه یزد، یزد، ایران

چکیده

با توجه به پیشرفت روزافزون تکنولوژی در رایانه ها و گوشی های تلفن همراه، نیاز به امنیت و تسریعدر انجام کارها بیشتر احساس می شود. تا تلفن همراه و اطلاعات ما در برابر حملات بدافزارها ومهاجمان سایبری در امان بماند. رایانش ابری موبایل (MCC) یک سرویس است که به منابع محدود کاربران اجازه می دهد تا پردازش های سنگین و ذخیره سازی های بزرگ خود را به ابر انتقال داده وتوسط ابر انجام دهند. این انتقال توسط شبکه بی سیم تلفن همراه که تقریبا در همه جا وجود داردانجام می شود. چالش های متعددی در MCC وجود دارد از جمله تکرار داده ها، عدم اطمینان، در دسترس بودن غیرقابل اعتماد منابع ابر، قابلیت حمل ، اعتماد، امنیت و حفظ حریم خصوصی که مانع رشد سریع مشترکین MCC شده است. با توجه به اینکه MCC مبتنی بر رایانش ابری می باشد، تمام مسایل امنیتی به همراه محدودیت منابع دستگاه های موبایل به ارث برده می شوند. که با توجه بهمحدودیت منابع، الگوریتم های امنیتی ارایه شده برای محیط رایانش ابری نمی توانند به صورتمستقیم بر روی دستگاه های موبایل اجرا شوند و نیاز به یک چهارچوب امن ظریف است تا امنیت رابا حداقل ارتباطات و سربار پردازش فراهم کند. می توان از پروتکل های مسیریابی امن برای محافظتکانال ارتباطی بین دستگاه موبایل و ابر مورد استفاده قرار بگیرد. در این پژوهش تمامی اطلاعات وورودی و خروجی گوشی و همچنین پیامک ها برای بررسی به محیط شبیه ساز تعبیه شده در ابر ارسالمی شود و نتایج به گوشی اعلام می شود. ایجاد امنیت و محرمانگی در داده های ارسالی بین گوشیو ابر با استفاده از رمزنگاری و تسهیم راز علاوه بر شناسایی بهتر بدافزارها از مزایای روش پیشنهادیما می باشد.

کلیدواژه ها

امنیت ، رایانش ، ابر ، موبایل

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.