مدل سازی ترک های TDC در لایه های مختلف روسازی های منعطف بااستفاده ازژیوسنتتیک ها بابارگذاری متقارن
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: کنگره بین المللی تحولات نوین پایداری در معماری ، شهرسازی ، عمران و مهندسی ساختمان
- کد COI اختصاصی: BSEU01_042
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 536
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشدراه وترابری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال
استادیار، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب
مربی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال
چکیده
ترک های ایجاد شده در سطح راه ها و جاده ها یکی از مهمترین عوامل فرسایش و تخریب روسازی راه و اسفالت می باشد. افزایش بار ترافیک در سطح جاده ها نیز یکی از دلایل گسترش انواع ترک ها و تخریب اسفالت می باشد. با پیشرفت علم و دانش و لزوم بهینه سازی و استفاده از مصالح مدرن مهندسی جدید با هدف افزایش طول عمر و خدمت دهی مسیر و اصلاح اسفالت در دهه های اخیر رایج شده است. ژیوسنتتیک ها موادی عمدتا پلیمری هستند که امروزه به طور گسترده ای در زمینه مهندسی عمران، زمین شناسی، کشاورزی، معدن، محیط زیست و غیره کاربرد دارد و هدف از به کارگیری از آنها حفاظت از روسازی راه و آسفالت تولید شده می باشد. از ژیوسنتتیک ها می توان در مراحل مختلف بهره برداری کرد و دارای عملکردهای مختلفی نظیر تقویت و تسلیح روکش، جداکنده لایه ها، استفاده به عنوان لایه های مستهلک کننده تنش، بهسازی و تقویت روسازی ترک خورده قبل از انجام روکش و ... می باشد. در این تحقیق مزایای استفاده از لایه ژیوسنتتیک به عنوان لایه جاذب تنش در مدل های دارای ترک بالا به پایین با مدل سازی کامپیوتری و مقایسه تنش قایم و تغییر مکان (نشست) در مقایسه با مدل های بدون لایه جاذب تنش مورد تحلیل قرار گرفت و نتایج حاصله مبین کاهش چشمگیر تنش کششی و نشست در لایه ها می باشد.کلیدواژه ها
ترک های بالا به پایین، لایه جاذب تنش، Abaqus، تنش کششی، نشستمقالات مرتبط جدید
- اعتماد و تعاملات اجتماعی در فضای باز شهری
- مروری بر مفاهیم متناظر هوش در معماری و محیط کالبدی
- نقش تغییر کاربری خانه های تاریخی در افزایش اجتماع پذیری آن ها
- بررسی پتانسیل های گردشگری و جذب گردشگر در ابنیه های اسلامی ایران(مطالعه موردی: مقبره شیخ محمود شبستری)
- بررسی و شناسایی مولفه های پیاده راه در افزایش سرزندگی در شهرها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.