ارایه یک روش ارزیابی پایداری گذرا بر پایه انرژی جنبشی منحنی های بعد از رفع خطا
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: کنگره بین المللی نوآوری در مهندسی و توسعه تکنولوژی
- کد COI اختصاصی: ICEICONF01_184
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 591
نویسندگان
سازمان نظام مهندسی ساختمان، استان مرکزی، اراک، ایران
دانشگاه محقق اردبیلی،اردبیل، ایران
چکیده
رشد سیستم های قدرت و پیچیده تر شدن اتصالات بین آنها این سیستم ها را در معرض اتفاقات مختلفی قرار داده است.حفظ پایداری سیستم بعد از بروز یک اغتشاش شدید مانند اتصال کوتاه سه فاز بسیار اهمیت دارد. زیرا ممکن است بهناپایداری کل سیستم منجر شود. یکی از اهداف اصلی مطالعات پایداری گذرای سیستم های قدرت تعیین زمان بحرانیرفع خطا است. شبیه سازی زمانی یک روش دقیق و قابل اعمال به مدلهای مختلف جهت بررسی پایداری گذرا و محاسبهزمان رفع خطای بحرانی می باشد، اما بدلیل آنکه محاسبات طولانی را می طلب یک روش کند محسوب می شود. در دودهه اخیر، روشهای متناوب سریع در همین راستا پیشنهاد و اجرا شده است که اغلب مبتنی بر تابع انرژی بوده و از دقتعمل کافی برخوردار می باشند و نیازی به شبیه سازی ندارد. این مقاله یک روش ارزیابی پایدرای گذرا ارایه می کند کهاز کمترین انرژی جنبشی گذرای منحنی های بعد از رفع خطا استفاده می کند. این روش می تواند زمان رفع خطایبحرانی را فقط با دو نقطه از مینیمم انرژی جنبشی تخمین بزند حتی اگر منحنی های نوسان بعد از یک زمان رفع خطاپایدار باشد یا نباشد. اعتبار روش ارایه شده با مطالعات شبیه سازی روی سیستم 10 ماشینه 39 باسه ارزیابی می شود.کلیدواژه ها
سیستم قدرت، پایداری گذرا، تابع انرژی گذرا، زمان رفع خطای بحرانی، انرژی جنبشیمقالات مرتبط جدید
- بررسی به کارگیری سیستم ذخیره سازی انرژی با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر
- اقدامات لازم برای حفاظت از محیط زیست دریایی
- ارائه طرح مبتنی بر رایانش ابری جهت ارتقاء بهره وری صنایع خودروسازی (مطالعه موردی: مدیران خودرو)
- مروری بر تکنولوژی ماکرویو برای خردایش سنگ های کمیاب
- کاربرد و بکارگیری تکنولوژی های اینترنت اشیا ، یادگیری ماشین و پردازش تصویر در امنیت و کنترل خودرو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.