افزایش ظرفیت کانال های PLC با استفاده از تکنیک الموتی در حوزه ی فرکانس- زمان

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: کنگره بین المللی نوآوری در مهندسی و توسعه تکنولوژی
  • کد COI اختصاصی: ICEICONF01_123
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 548
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سارا صراف مارالانیان

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته ی مهندسی کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی موسسه آموزش عالی نبی اکرم (ص)

بهزاد مظفری تازه کند

دانشیار دانشگاه تبریز

چکیده

امروزه سعی بر این است که اتصال به اینترنت از طریق اتصال به خروجی های برق به آسانی میسر شود. مخابرات خطوط قدرت با PLC، تکنولوژی استفاده از خطوط قدرت به منظور مخابره ی اطلاعات است. شبکه های PLC (شبکه های انتقال قدرت) یک بستر آماده برای انتقال اطلاعات هستند. در تحقیقات قبلی به منظور بهبود قابلیت شبکه های PLC یک طرح دایورسیتی MRC یا ترکیب با بهره ی بیشینه برای یک شبکه ی انتقال قدرت OFDM مطرح شده است و یک طرح جفت بندی بهینه ی زیرحامل ها نیز برای بیشینه سازی بهره ی MRC ارایه شده است. دراین مقاله تکنیک الموتی با این طرح داریوسیتی MRC و طرح جفت بندی بهینه ی زیرحامل ها ترکیب شده و به جای کدگذاری فضا- فرکانس یا فضا- زمان از کدگذاری فرکانس- زمان استفاده می شود. کد الموتی، کد بلوکی فضا- زمان است که برای بهبود ارتباطات بی سیم ارایه شده است. روش پیشنهادی در این مقاله، حاصل ترکیب دو بخش جفت بندی زیرحامل ها بر اساس SNR های مربوطه و اعمال تکنیک الموتی در حوزه ی فرکانس- زمان است. روش جفت بندی زیرحامل ها بدین صورت است که بعد از مرتب سازی SNR های مربوط به زیرحامل ها، زیرحامل با SNR بالاتر از زیرحامل با SNR پایین تر جفت می شود. بعد از جفت بندی زیرحامل ها، تکنیک الموتی در دوبازه ی زمانی متوالی، در دو جایگاه فرکانسی اعمال می شود که در این صورت هم مفهوم فرکانس و هم مفهوم زمان را خواهیم داشت. با استفاده از روش پیشنهادی، ظرفیت کانال مخابراتی افزایش می یابد و نرخ خطای بیت یا BER نسبت به حاتی که داده ها به صورت معمولی و بدون اعمال این روش از کانال PLC عبور می کنند. کاهش می یابد.

کلیدواژه ها

تکنیک الموتی، PLC, MRC، کدگذاری فرکانس- زمان، ظرفیت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.