ارایه مدل شبکه عصبی کوهونن جهت پیش بینی سهم هر یک از عوامل درگیر درتاخیرات آزاد راه تهران- شمال

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس بین المللی مدیریت پروژه
  • کد COI اختصاصی: IPMC12_023
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 616
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

پروانه شاهسوند

کارشناس ارشد، دانش آموخته مدیریت پروژه و ساخت، دانشکده معماری، دانشگاه تهران مربی مدیریت پروژه ومعماری،دانشگاه آزاد اسلامی واحدورامین- پیشوا

احسان اله اشتهاردیان

استادیار گروه مدیریت پروژه و ساخت، دانشکده هنر و معماری، دانشگاه تربیت مدرس

ملیحه معززی فرهادی فر

کارشناس ارشد، دانش آموخته کنترل، دانشکده مهندسی برق، دانشگاه علم و صنعت

چکیده

در حال حاضر درکشور ایران بسیاری از پروژههای عمرانی نیمه کاره وجود دارد که به علت کمبود اعتبار، نیمه تمام ماندهاند و بودجه عمرانی کفاف تکمیل این پروژهها را ندارد. پروژههایی که حتی برای 100 الی 200 میلیارد تومان نیمهتمام ماندهاند و با تخصیص اعتبار قطرهچکانی، به کندی ساخته میشوند. حال با این کمبود اعتبار به نظر میرسد در راستای اولویتسنجی تکمیل پروژههای نیمهتمام و عدم استقبال بخش خصوصی برای سرمایهگذاری 12هزار میلیارد تومانی در تهران-شمال، بهتر است فعلا دولت اولویت خود را بر تکمیل پروژههای نیمهکاره قرار دهد اما نیمنگاهی هم به تکمیل این آزادراه پرحاشیه داشته باشد. آزاد راه تهران- شمال به دلیل مشکلات عدیده که قبل از ساخت و در حین ساخت بوجود آمده است، در دهه ی سوم زندگی خود به سر می برد تا رکورد زمان احداث یک آزادراه را در جهان بشکند. این افزایش زمانها و هزینه ها باعث ایجاد تاخیرات بسیار زیادی در طی این سی سال شده است.در این تحقیق، منشاء اصلی این تاخیرات از جانب چهار عامل درگیر در پروژه (کارفرما، پیمانکار، مشاور، عوامل محیطی)، شناسایی و دسته بندی گشت و سپس برای اولین بار با بهره گیری از شبکه عصبی خودسازمانده کوهونن ) (SOFM ، تاخیرات ارزیابی شد تا درنهایت به کسب نتایج در رابطه با مسبب اصلی تاخیرات در هر یک از گروه های درگیر، دست یافته شد که تبدیل با درس آموخته و مستنداتی شود تا در آینده باعث اتخاذ تصمیم اصولی تر مدیران پروژه گردد.

کلیدواژه ها

تاخیرات، آزادراه تهران- شمال، شبکه عصبی خود سازمانده کوهونن(SOFM ، (افزایش زمان و هزینه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.