بررسی تجربی و اجزاء محدود فرایند تراشکاری به کمک ارتعاشات اولتراسونیک
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: دهمین همایش مشترک و پنجمین کنفرانس بین المللی انجمن مهندسی مواد و متالورژی و انجمن علمی ریخته گری ایران
- کد COI اختصاصی: IMES10_456
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 647
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک- ساخت وتولید، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر مجلسی
دانشیار، گروه ساخت و تولید، دانشکده مهندس مکانیک، دانشگاه کاشان
مربی، گروه مکانیک، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر مجلسی
چکیده
در این مقاله فرایند تراشکاری به کمک ارتعاشات اولتراسونیک به صورت سه بعدی با فرکانس و دامنه ارتعاش مشخص شبیهسازیشده و نتایج تحلیل نیروی ماشینکاری بدست آمده از این شبیهسازی با نتایج تجربی، مورد مقایسه و بررسی قرارگرفته است. همچنین برای صحت عملکرد و اطمینان نتایج بدست آمده از تحلیل المان محدود از روش آماری و محاسباتی شبکه عصبی مصنوعی جهت پیشبینی نتایج نیروی و درصد خطا در تحلیل نیروی اجزاء محدود برای دستیابی به حداقل نیروی ماشینکاری استفاده شده و نتایج بدست آمده از این روش محاسباتی با نتایج اجزاء محدود و تجربی مورد مقایسه و بررسی قرارگرفته است. نتایج بدست آمده از شبیهسازی،کاهش نیروی ماشینکاری که به دلیل افزایش دامنه ارتعاش می باشد در نتایج کار تجربی تایید می کند. کاهش نیرو منجر به کاهش انرژی مصرفی، کاهش اصطکاک، بهبود در کیفیت سطح و افزایش عمر ابزار میشود. همچنین تحلیل و تجزیه نرمافزار مهندسی دفرم به دلیل تغییر شکل بیشازاندازه مشها در ناحیهی مرزی تماس ابزار با قطعه کار و معیار مش ریزی مجدد بهصورت اتوماتیک نرم افزار، دقت نتایج المان محدود را نسبت به سایر نرمافزارها بالاتر برده و نتایج نیروی بدست آمده از المان محدود را به نتایج تجربی نزدیک میکند.کلیدواژه ها
تراشکاری، ارتعاش اولتراسونیک، تحلیل اجزاء محدود دفرم، نیروی ماشینکاری، شبکه عصبی مصنوعیمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.