ساخت و مشخصهیابی خواص مکانیکی بیونانوکامپوزیت بغدادیت پلی کاپرولاکتون
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: دهمین همایش مشترک و پنجمین کنفرانس بین المللی انجمن مهندسی مواد و متالورژی و انجمن علمی ریخته گری ایران
- کد COI اختصاصی: IMES10_402
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 662
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی اصفهان
استادیار، دانشکده مهندسی مکانیک ، دانشگاه صنعتی اصفهان
استادیار، دانشکده مهندسی مواد ، دانشگاه صنعتی اصفهان
چکیده
استفاده از پلاکهای استخوانی فلزی، روشی متداول جهت تثبیت شکستگی استخوان بدن در جراحی های ارتوپدی است. بروز پدیده هایی چون خوردگی، آزاد شدن یونهای فلزی، سایش، و نیز تنش سپری و پیامدهاینامطلوب آن ها، نیاز به عمل جراحی ثانویه جهت برداشت پلاک فلزی را اجتناب ناپذیر می سازد. جایگزینی پلاک فلزی با انواع غیر فلزی، از جمله راه کارهایی است که جهت حل مشکلات در دستور کار محققین قرارگرفته است.هدف از پژوهش حاضر، طراحی، ساخت و مشخصه یابی بیونانوکامپوزیت پلیکاپرولاکتون -بغدادیت، برای کاربرد به عنوان پلاکهای ظریف است. برای ساخت نمونه های کامپوزیتی، از فرایند ریختهگری حلالی جهت دستیابیبه زمینهای با بلورینگی بالا و ساختاری با حداقل تخلخل و میکرو ترک استفاده شد.به منظور شناسایی پودر بغدادیت و اندازه و شکل نانوذرات از آزمون پراش پرتوی ایکس، میکروسکوپ الکترونی عبوری و جهت ارزیابی خواص مکانیکی و ساختاری از آزمونهای کشش و میکروسکوپ الکترونی روبشی استفاده شد. نتایج تحقیق نشانداد که پودر بغدادیت با اندازه میانگین ذرات 30 نانومتر تشکیل شده است. تصاویر SEM نشان داد که بغدادیت از توزیع مناسب و یکنواختی در پلیمر زمینه برخوردار است و کامپوزیت حاوی 20 درصد وزنی بغدادیت دارای بالاترین استحکام مکانیکی ) MPa20 ( می باشدکلیدواژه ها
بغدادیت، پلی کاپرولاکتون، بیونانوکامپوزیتمقالات مرتبط جدید
- بررسی روند تغییرات ایزوتوپ های پایدار کربن سازند سروک مرتبط با OAF۲ در یکی از میادین نفتی دشت آبادان، جنوب غرب ایران
- تکامل دیاژنتیکی کرتاسه فوقانی توالی کربناته (سازند سروک) در دشت آبادان ، ایران: شواهدی از پتروگرافی، داده های ایزوتوپی عنصری، پایدار و استرانسیوم
- بررسی ارزیابی فنی واقتصادی معدن کرومیت علی اباد با استفاده از نرم افزار کامفار
- بررسی خردایش حاصل از انفجار با استفاده از الگوریتم ژنتیک (مطالعه موردی: معدن آهک کارخانه سیمان جوین)
- بهینه سازی الگوهای حفاری و انفجار با استفاده از روش های تجربی در معادن روباز مطالعه موردی: (معدن سنگ آهن توت الماس کویر حدید)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.