امکان سنجی ایجاد لایه کامپوزیتی روی آلومینیم 1050 از طریق افزودن پودرکروم و انجام فرایند همزن اصطکاکی
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: دهمین همایش مشترک و پنجمین کنفرانس بین المللی انجمن مهندسی مواد و متالورژی و انجمن علمی ریخته گری ایران
- کد COI اختصاصی: IMES10_264
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 494
نویسندگان
دانشجو کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی متالورژی و مواد، دانشگاه تهران
استاد دانشکده مهندسی متالورژی و مواد، پردیس دانشکده های فنی، دانشگاه تهران
چکیده
در این پژوهش تشکیل لایه کامپوزیتی روی آلومینیم 1050 به ضخامت 8 میلی متر از طریق افزودن پودر کروم با اندازه دانه 20 میکرومتر و انجام فرایند همزن اصطکاکی مورد مطالعه قرار گرفت. ساختار و نیز نحوه توزیع پودرکروم در لایههای ایجاد شده بوسیله میکروسکوپ الکترونی و پراش سنجی پرتو ایکس بررسی شد. نتایج نشان داد که در سرعت خطی ثابت mm/min12 با افزایش میزان سرعت چرخشی از rpm600 تا rpm1200 توزیعپودرهای کروم بهبود می یابد. همچنین تکرار فرایند همزن اصطکاکی موجب بهبود توزیع ذرات میشود. نتایج پراش سنجی پرتو ایکس وجود فازحاوی کروم را به اثبات رساند. سختی نمونههایی که تحت فرایند همزن اصطکاکی قرارگرفته بودند نیز اندازهگیری شد. افزایش قابل توجه سختی سطحی در نمونههای کامپوزیتی ایجاد شده مشاهده شد.کلیدواژه ها
فرایند همزن اصطکاکی، آلومینیم، پودر کروم، لایه کامپوزیتیمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.