بررسی رفتار حرارتی پیچهای تداخلی کامپوزیتی قابل جذب PLLA/HA مورد استفاده در عمل جراحی بازسازی تاندون زانو

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: دهمین همایش مشترک و پنجمین کنفرانس بین المللی انجمن مهندسی مواد و متالورژی و انجمن علمی ریخته گری ایران
  • کد COI اختصاصی: IMES10_178
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 547
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد خورسندقاینی

کارشناس ارشد، علوم و تکنولوژی پلیمر

علیرضا صادقی اول شهر

پژوهشگر گروه مواد جهاد دانشگاهی خراسان رضوی و دانشجوی دکتری، مهندسی پزشکی

امیرمهدی مولوی

دانشجوی دکتری، مهندسی مواد گرایش سرامیک

سمیرا نوخاسته

- کارشناس ارشد، مهندسی پزشکی

چکیده

تصادفات و یا حرکات ورزشی علت آسیب های وارده به تاندون های صلیبی قدامی و خلفی زانو هستند. در حال حاضر رایجترین روش برای بازسازی تاندون های زانو استفاده از پیچهای تداخلی است. امروزه توجه زیادی بر روی انواع پلیمری و به ویژه کامپوزیتیاین پیچها معطوف شده است. در پژوهش حاضر، ذرات سرامیکی هیدروکسی آپاتیت با ایزومر ال پلی لاکتیک اسید ) PLLA ( بهروش ذوبی در دستگاه مخلوط کن داخلی ) brabender ( محلوط شدند. در نهایت و با ااستفاده از یک دستگاه تزریق مخصوص دومرحله ای که به همین منظور طراحی و ساخته شده است، نمونههایی از طراحی بهینه شده این پیچها به قطر 10 میلیمتر و طول34 میلیمتر تولید شدند. میزان پراکندگی ذرات سرامیکی در فاز زمینه توسط دستگاه میکروسکوپ الکترونی) SEM ( مورد ارزیابیقرار گرفت. به منظور ارزیابی رفتار حرارتی پیچهای تولیدی، آزمایشات توزین حرارتی) TGA ( و آنالیز حرارتی افتراقی) DTA ( بر روی نمونهها به انجام رسید. نتایج نمایانگر توزیع نسبتا قابل قبول ذرات سرامیکی در فاز زمینه و ثبات حرارتی بیشتر نمونه کامپوزیتی در مقایسه با نمونه پلیمری ) PLLA ( به عنوان نمونه کنترل بود

کلیدواژه ها

پیچ تداخلی، پیچ های قابل جذب، کامپوزیت، هیدروکسی آپاتیت، پلی لاکتیک اسید، قالب گیری تزریقی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.