بررسی تحلیلی اکوسیستم نقل وانتقالات ارزی در ایران: چالش ها و راه حل
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: نخستین کنفرانس بین المللی چالش های الکترونیکی 2016
- کد COI اختصاصی: ECICONF01_008
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 637
نویسندگان
دانشجوی دکترا مدیریت کارآفرینی بین الملل
کارشناس ارشد مهندسی صنایع
چکیده
کشور ایران سرزمینی رو به رشد است و استفاده از فناوری های نوین در حوزه های گوناگون می تواند به این رشد و توسعه کمک شایانیکند. با توجه به چشم انداز ملی 4141 در خصوص زمینه سازی بهبود کیفیت زندگیاز طریق نوآوریها و فناوری های اطلاعاتی و ارتباطی، ارایه راهکارهایی جامع و قابل استفاده در حوزه دیجیتال به منظور پرکردن شکاف الکترونیکی با برداشتن گامهای اساسی در این حوزه، لازم و ضروری می باشد. مجمع جهانیاقتصاد در جدید ترین گزارش خود ایران را به عنوان ارزان ترین و مقرون به صرفه ترین مقصدگردشگری جهان معرفی کرده است که این موضوع فرصتی مناسب جهت ارزآوری را فراهم می نماید. از سوی دیگر افزایش رو به رشدمهاجرت از ایران و افزایش تعداد دانشجویانی که خارج از ایران در حال تحصیل می باشند ضرورت وجود بستریمناسب جهت نقل و انتقال پول به صورت حواله های ارزی را ایجاد می نماید.بنابراین با بررسی میزان ارز خروجی- ورودی در سه حوزه مذکور، نیاز به راهکاری نوآورانه و منطبق با فناوری روز جهت نقل و انتقال پول به صورتحواله ارزی از منبعی مطمین و با سرعتی بیش ازپیش، احساس گردید. در این پژوهش با بررسی تحلیلی مراحل کار و عملکرد های موجود در نقل و انتقال حوالجات ارزی، بازیگران کلیدی در این عرصه شناسایی می شوند سپس،وضعیت نقل و انتقال حوالجات ارزی در جهان و ایران بررسی می شود و در نهایت با درنظر گرفتن شاخص هاییمانند ضریب نفوذ 434 درصدی تلفن همراه در بین ایرانیان، سرویسی به نام ارزآن مبتنی بر مکانیزم mobile virtual account پیشنهاد می گردد.بدین ترتیب با بکارگیری این راهکار، نه تنها ایران به جرگه کشورهای پیشرو در زمینه ارایه خدمات الکترونیکی در سه حوزه مذکور می پیوندد، بلکه می تواند با ایجاد بستری امن از این طریق، درآمدهای ارزی فراوانی را نیز کسب نماید.کلیدواژه ها
نقل و انتقال حوالجات ارزی، mobile virtual account ، RSP ، MTO ، Remittanceمقالات مرتبط جدید
- طبقه بندی صفحات وب برای بهینه سازی موتورهای جستجو با استفاده از مدل ترکیبی یادگیری عمیق
- تحول دیجیتال با قراردادهای هوشمند بر پایه فناوری بلاکچین
- تحلیل و شناسایی آسیبپذیریهای ناش ی از حملات شرایط رقابتی در برنامه های وب مدرن
- مروری بر الگوریتم بهینه سازی ازدحام ذرات و کاربردها
- بهینه سازی زمانبندی و ذخیره سازی نتایج وظایف در محیطهای مه-ابر با یادگیری تقویتی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.